Brașov. Surse. Infectați. Directoare din primărie, care ar fi avut contacte și cu primarul George Scripcaru, și directorul medical de la Spitalul Județean, depistați pozitiv cu coronavirus

Last Updated on iunie 18, 2020 La Brașov apar cazurile mai sonore de coronavirus. Este sigur că directorul medical de la Spitalul Județean a fost infectat cu coronavirus. Pe surse se vorbește că o directoare de la Primăria Brașov ar fi infectată.

Una dintre directoarele serviciilor din Primăria Brașov a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta prezenta mici simptome de săptămâna trecută, dar nu le-a dat importanță, susținând că are „o mică răceală”. Ea a fost trimisă în izolare de săptămâna trecută, dar ieri, după ce i s-a făcut testul, a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus.

Brașov. Surse. Infectați. Directoare din primărie, care ar fi avut contacte și cu primarul George Scripcaru, și directorul medical de la Spitalul Județean, depistați pozitiv cu coronavirus 1

Ea ar fi avut contacte și cu primarul George Scripcaru, dar și cu angajați din mai multe servicii ale Primăriei Brașov, anunță bizbrasov.ro. În aceste condiții, este posibil ca în zilele următoare mai multe servicii din cadrul Primăriei să funcționeze la nivel de avarie.

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Brașov a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

„Pot să vă confirm că doctorul Cătălin Mișarcă este testat pozitiv, izolat și va fi internat la Spitalul de Boli Infecțioase. Toți contacții intră în izolare.”, a explicat, în exclusivitate pentru brasovtv.com, directoarea Direcției de Sănătate Publică din Brașov, doctor Andrea Neculau.

Previous Story

Brașov. Coronavirus în toate cartierele! Șefa DSP: „Braşovenii ar trebui să fie mai atenţi în spaţiile unde iau contact cu alţi oameni – în supermarketuri, în mall-uri, în mijloacele de transport în comun”

Next Story

Foto Brașov. Așa arată Cinema Astra după renovare. George Scripcaru: „Este o clădire refăcută în totalitate, fiind o investiție proprie a Municipalității în valoare de aproape 9 milioane de lei. Știți foarte bine cum arăta această clădire, care foarte mulți ani a fost lăsată de izbeliște de foștii administratori”