Video Brașov. Șofer drogat prins de polițiști în sensul giratoriu de la Mall-ul Coresi

Last Updated on iunie 23, 2020 Un șofer drogat a fost prins de polițiști în trafic lângă Mall-ul Coresi. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost blocat în trafic în sensul giratoriu de lângă Mall-ul Coresi.

“​În fapt, un bărbat, în vârstă de 29 ani, care conducea un autovehicul pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, nu a respectat semnalele acustice și luminoase efectuate pentru oprirea autovehiculului de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, continuându-și deplasarea pe str. Zaharia Stancu.

Video Brașov. Șofer drogat prins de polițiști în sensul giratoriu de la Mall-ul Coresi 1

​Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Zaharia Stancu, conducătorul auto, în încercarea de a evita oprirea de către polițiști, a lovit un indicator rutier amplasat în scuarul ce separă sensurile de mers, autovehiculul fiind avariat.

​Polițiștii au procedat la încătușarea bărbatului și conducerea acestuia la sediul unității în vederea efectuării procedurii legale în astfel de cazuri.

​La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest rezultatul fiind pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive prezente în organism.

​Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

​În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru., preluat de brasovt.com. 

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Angajări în Mall-ul AFI

Next Story

Așa este? George Scripcaru: „Nu închidem Brașovul! E mai mult o panică nejustificată”