Brașov. Ramona: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Gara, urâtă, mirositoare, dezagreabila, respingătoare …Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza. Pe peroane si mai rău. Nu se respecta …”

(Last Updated On: June 18, 2020)

Sunt atâtea promisiuni cu modernizarea Gării încât nu se mai face nimic. Situația urâtă de acolo continuă.

Pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din Romania, Ramona K. a scris: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Am trecut de n ori pe lângă gara Brașov dar niciodată nu am rămas cu o impresie de dezgust așa acum am pățit astăzi.
Brașov. Ramona: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Gara, urâtă, mirositoare, dezagreabila, respingătoare ...Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza.  Pe peroane si mai rău. Nu se respecta ...” 1

M-am simțit ca si cum as fi fost într-o gara de comuna. Urata, mirositoare, dezagreabila, respingătoare ….as mai putea înșira multe cuvinte.

Nu exista nici o măsură de distanțare cum se solicita așa vehement in aceasta perioada. Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza.

Pe peroane si mai rău. Nu se respecta orarul afișat, respectiv tren ce trebuia sa plece la 19.50 deabia se forma la 19.52. M-am simtit ca si cum as fi fost in alt timp si alta perioada.

Pentru un oras care se vrea turistic aceasta gara reprezinta un mare minus. Sunt dezamagita”.