Brașov. Ramona: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Gara, urâtă, mirositoare, dezagreabila, respingătoare …Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza. Pe peroane si mai rău. Nu se respecta …”

Last Updated on iunie 18, 2020 Sunt atâtea promisiuni cu modernizarea Gării încât nu se mai face nimic. Situația urâtă de acolo continuă.

Pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din Romania, Ramona K. a scris: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Am trecut de n ori pe lângă gara Brașov dar niciodată nu am rămas cu o impresie de dezgust așa acum am pățit astăzi.
Brașov. Ramona: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Gara, urâtă, mirositoare, dezagreabila, respingătoare ...Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza. Pe peroane si mai rău. Nu se respecta ...” 1

M-am simțit ca si cum as fi fost într-o gara de comuna. Urata, mirositoare, dezagreabila, respingătoare ….as mai putea înșira multe cuvinte.

Nu exista nici o măsură de distanțare cum se solicita așa vehement in aceasta perioada. Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza.

Pe peroane si mai rău. Nu se respecta orarul afișat, respectiv tren ce trebuia sa plece la 19.50 deabia se forma la 19.52. M-am simtit ca si cum as fi fost in alt timp si alta perioada.

Pentru un oras care se vrea turistic aceasta gara reprezinta un mare minus. Sunt dezamagita”.

Previous Story

Foto Brașov. Așa arată Cinema Astra după renovare. George Scripcaru: „Este o clădire refăcută în totalitate, fiind o investiție proprie a Municipalității în valoare de aproape 9 milioane de lei. Știți foarte bine cum arăta această clădire, care foarte mulți ani a fost lăsată de izbeliște de foștii administratori”

Next Story

Brașov. Criza gunoaielor din Astra și Valea Cetății fără rezolvare. George Scripcaru:  „O să vedem ce avem de făcut”