Brașov. Criza gunoaielor din Astra și Valea Cetății fără rezolvare. George Scripcaru:  „O să vedem ce avem de făcut”

Last Updated on iunie 18, 2020 Continuă problemele cu colectarea gunoiului din cartierele Astra și Valea Cetății. Primăria nu are nicio o măsură concretă pentru rezolvarea situației.

Potrivit brasovmetropolitan.ro, situația este cunoscută de primarul Brașovului, George Scripcaru, care a afirmat că în ultima perioadă „a scăzut calitatea acestor servicii. Se pare că prestatorul are o problemă din punct de vedere al logisticii, al resursei umane.

Brașov. Criza gunoaielor din Astra și Valea Cetății fără rezolvare. George Scripcaru:  „O să vedem ce avem de făcut” 1

Cele două cartiere nu sunt singurele unde avem o astfel de problemă, pentru că și cetățenii din alte zone ale orașului ne-au reclamat situații similare.

O să vedem ce avem de făcut pentru a readuce lucrurile la normal. Un rol important în rezolvarea acestei probleme va trebui să îl aibă și Poliția Locală, care va trebui să facă mai mult decât acum, în sensul că va trebui să monitorizeze și activitatea operatorilor, nu doar pe acea a persoanelor fizice și juridice. Este o realitate: avem mari probleme în municipiul Brașov în ceea ce privește calitatea”.

Previous Story

Brașov. Ramona: „Astăzi, pentru prima oara, îmi este rușine sa menționez ca sunt brașoveancă. Gara, urâtă, mirositoare, dezagreabila, respingătoare …Nu se purtau măști. Nu existau oameni de paza. Pe peroane si mai rău. Nu se respecta …”

Next Story

Sondaj Brașov. Cum ar vota brașovenii cu PNL, USR, Pro România, PSD