Brașov. O femeie de 37 de ani a murit pe stradă, după ce i s-a făcut rău

Last Updated on iunie 17, 2020 O femeie de 37 de ani a murit pe stradă, după ce i s-a făcut rău. Era pe bulevardul Saturn.

Cadrele medicale care s-au deplasat la fața locului au declarat decesul acesteia, anunță Realitatea de Brașov. 

Brașov. O femeie de 37 de ani a murit pe stradă, după ce i s-a făcut rău 1

Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

„O femeie în vârstă de 37 ani care se deplasa pe bdl Saturn din municipiul Brașov a solicitat ajutor medical, întrucât acuza stare de rău.

Cadrele medicale care s-au deplasat la fața locului au declarat decesul acesteia.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina Maria Ivan, fiind întrebat cu privire la caz.

Previous Story

Brașov. Alte 34 de persoane infectate cu coronavirus,1085 în total. 345 de cazuri la nivel național în 24 de ore

Next Story

Brașov. ELECTRA GHIZA: „Aveți în tabel evoluția infectărilor COVID-19”. Șefa DSP: „Avem situații dramatice de copii care nu se pot prezenta la examenul de capacitate pentru că parintii lor sunt în izolare datorită unui contact la serviciu. E dramatic! Vă dati seama ce simt acei copii?”