Brașov. Magazinului Lidl de la Paradisul Acvatic este în construcție și la stadiul de avizare. Sensul giratoriu de acces va fi lărgit

Last Updated on iunie 3, 2020 Brașovul va mai avea încă 3 magazine Lidl și un Kaufland. Acestea sunt în divers faze de avizare/construcție.
Primul magazin Lidl care se va deschide până la sfârșitul anului este cel de lângă Paradisul Acvatic.

Magazinul este în construcție iar pentru îndeplinea formalităților legale, dezvoltatorul Lidl Imobiliare care se ocupă de partea de realizare a clădirii a depus documentația în vederea obținerii acordului de mediu.
Brașov. Magazinului Lidl de la Paradisul Acvatic este în construcție și la stadiul de avizare. Sensul giratoriu de acces va fi lărgit 1

Lidl a discutat și cu reprezentanții Primăriei Brașov săptămâna trecută pentru a finaliza proiectul de resistematizare a intersecției de acces.

Practic, giratoriul dintre Leroy Merlin și strada de acces spre Paradisul Acvatic și noul magazin ar urma să fie lărgit, astfel încât să se asigure o mai bună fluență a traficului, anunță bizbrasov.ro.

Practic, sensul giratoriu dintre Leroy Merlin și drumul de acces către Parcul Acvatic și magazinul LIDL va fi extins pentru a asigura un flux de trafic mai bun. Lucrările sunt plătite de către Lidl.

O altă resistematizare a circulației a fost deja finalizată de Lidl la intersecția dintre străzile 13 Decembrie și Nicolae labiș, dar, deocamdată, construcția magazinului proiectat în acest perimetru nu a demarat.

Cel de-al treilea magazin pe care Lidl îl are în plan la Brașov ar urma să fie construit pe strada Poienelor, vizavi de Kaufland și lângă capătul de linie al RATBV.

Al treilea magazin Kaufland va fi construit pe locul fostului stadion Tractorul.

Previous Story

Brașov. S-a anulat Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020. George Scripcaru: „Complexitatea evenimentului ar ridica o mulţime de probleme de logistică şi de siguranţă epidemiologică, în contextul pandemiei, care nu ne oferă niciun fel de certititudini pe termen scurt şi mediu”

Next Story

Tudor Benga: „Buuun, deci începe sezonul scamatoriilor cu deschiderea aeroportului Brașov. Câtă vreme era vorba de făcut poze pe șantier toată lumea numai zâmbete, acum însă …”