16 angajați ai Primăriei Brașov se află, în acest moment, în autoizolare .George Scripcaru: „Avem o problemă pentru că acestea erau persoane de teren”

Last Updated on iunie 25, 2020 Coronavirusul a blocat parțial activitatea la Primăria Brașov. 16 persoane au fost trimise în autoizolarea la domiciliu după ce au intrat în contact cu două angajate infectate.

„Avem a doua persoană depistată pozitiv. Persoana respectivă era acasă de săptămâna trecută, m-a înștiințat, i-am sugerat să rămână câteva zile acasă, până află rezultatul testului. Testul a ieșit pozitiv, iar de ieri este în spital internată.

16 angajați ai Primăriei Brașov se află, în acest moment, în autoizolare .George Scripcaru: „Avem o problemă pentru că acestea erau persoane de teren” 1

Am făcut analiza persoanelor de contact și toți colegii din serviciul pe care îl coordonează sunt, începând de ieri, autoizolați la domiciliu, în concediu de odihnă sau în telemuncă, dar aici nu era cazul, pentru că sunt persoane de teren.

Avem o problemă pentru că acestea erau persoane de teren, care erau foarte importante care gestionau activități pe raza municipiului Brașov, iar acum trebuie să preluăm noi în gestiune aceste lucruri”, a declarat primarul George Scripcaru, citat de bizbrasov.ro.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru nu mai redeschide creșele și grădinițele! Probleme mari cu coronavirusul în oraș? 

Next Story

Brașovul candidat pentru restricții? Ministrul Sănătății: „Vom avea niște restricții punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar”