(Video) La Brașov plouă torențial, pe Transfăgărășan ninge ca iarna

Last Updated on mai 27, 2020 La Brașov plouă torențial iar pe Transfăgărășan ninge ca iarna. Cei de la D.R.D.P. Brașov au ieșit la deszăpezire.

Meteorologii au lansat miercuri o prognoză meteo, avertizând asupra fenomenelor extreme și temperaturi sub cele specifice acestei perioade. Avertismentul emis de A.N.M. este valabil până în acest weekend.
(Video) La Brașov plouă torențial, pe Transfăgărășan ninge ca iarna 1
(foto: Florin-Daniel Mateiu)

(Video) La Brașov plouă torențial, pe Transfăgărășan ninge ca iarna 2

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Utilajele DRDP Brașov acționează pentru eliberarea unei benzi de circulație care să faciliteze intervenția cu efective mărite. Operațiunea avansează cu dificultate având în vedere că în unele zone stratul de zăpadă bătătorită de pe carosabil depășește 5-6 metri grosime.

În conformitate cu reglementările în vigoare tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru va fi deschis circulației în data de 1 iulie”.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video Cabana Balea Lac Live

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul Poluat. Allen Coliban (USR): „Caracatița incompetenței. Brașovul are o stație de asfalt între blocuri, care poluează. Demersurile cetățenilor au primit un răspuns bizar din partea Agenției pentru Protecția Mediului …”

Next Story

Video Brașov.  Vali Blajovan: „Haideți să vedem cum arată orașul Brașov turistic și european pe timp de ploaie! Strada Toamnei NU are sistem de canalizare pentru ape pluviale!”