USR Brașov cere demisia imediată a lui Adrian Gabor, vicepreședinte CJ și membru PNL, trimis în judecată astăzi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Last Updated on mai 20, 2020 PNL este praf la Brașov. A copiat metodele PSD și se pare că-i place. Nu ține cont de reacțiile publice și apoi se miră de ce stau prost în mesaje. PNL Brașov susține distrugerea Parcului Central pentru construcția unei parcări gigant, susține tăierea de mii de copaci în zona Tâmpa, susține construcția de blocuri pe dealurile din jur, este vinovat de poluarea cu gaz otrăvitor în oraș, așa cum a avertizat Comisia European.

Iar când un lider local este trimis în judecată, PNL Brașov reacționează ca PSD.

USR Brașov: „USR Brașov solicită DEMISIA imediată a lui Gabor Alexandru Adrian, vicepreședintele Consiliul Județean Brașov şi membru PNL Brasov!
Numai trimiterea în judecată, indiferent de fapta săvârșită, ar trebui să fie un motiv suficient pentru demisie‼

USR Brașov cere demisia imediată a lui Adrian Gabor, vicepreședinte CJ și membru PNL, trimis în judecată astăzi pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe 1

Cât privește faptul că a condus autoturismul de serviciu cu o alcoolemie de 2,26 g/l alcool pur în sânge și scuzele penibile pe care le-a invocat, putem spune doar că astfel de indivizi și astfel de comportamente trebuie să dispară definitiv de pe scena politică brașoveană.

Cetățenii din județul Brașov merită mai mult! Avem nevoie de oameni integri în funcţiile publice, avem nevoie să nu ne mai fie ruşine cu cei care ne conduc”.

Potrivit brasovmetropolitan.ro, Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus în 19 mai 2020 trimiterea în judecată a vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Previous Story

Brașov. Adrian Veștea lovit de Mariana Câju. Tudor Benga (USR) câștigă mandatul de președinte al Consiliului Județean? Război în 3

Next Story

Accident Brașov. 3 mașini parcate făcute praf de un șofer inconștient, pe Toamnei