Brașov. Ionuț: „Pe liniile 8 si 7 nu baga troleibuze? Noi plătim bilete si abonamente, vrem si condiții”

Last Updated on mai 27, 2020 Brașovenii vor troleibuze pe liniile 8 și 7. După ce primarul George Scripcaru a distrus liniile de tramvai și a redus drastic numărul de troleibuze,
RATBV a anunţat că în 25 mai a pus în circulaţie primul autobuz electric SOR, acesta deservind linia 36 (Livada Poştei – Independenţei), dar și primele două troleibuze noi Solaris, pe linia 2 (Livada Poştei – Rulmentul).

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Ionut M. a scris: „Pe liniile 8 si 7 nu baga troleibuze? Noi plătim bilete si abonamente, vrem si condiții”

Gruia Hilohi: Cel puţin un an de acum înainte, nu! Încă nu s-a semnat nici măcar contractul de finanţare pentru troleibuze noi pentru liniile existente.

Cele două troleibuze noi de pe linia 2 fac parte dintr-un lot de 26 achiziţionate de la firma poloneză Solaris Bus & Coach S.A., cu finanţare europeană, anunță bzb.ro. Cele 26 de troleibuze au costat peste 92 milioane lei inclusiv TVA, iar după linia 2, vor fi introduse pe traseele 6, 1 şi 31.

Gruia Hilohi: „De azi sunt în serviciu primele două troleibuze noi cumpărate după 2000 la Braşov. La sfârşitul anului 2000, Braşovul dispunea de un parc de 130 de troleibuze şi 32 tramvaie. Astăzi, în 2020, dispune de 20 de troleibuze (din care jumătate sunt nefuncţionale) şi niciun tramvai”.

Brașov. Ionuț: „Pe liniile 8 si 7 nu baga troleibuze? Noi plătim bilete si abonamente, vrem si condiții” 1
(foto: ‎Andrei Andras‎)

Mihnea Paraschiv: „Noul troleibuz Solaris surprins în aceasta seara pe linia 2 🙂

Brașov. Ionuț: „Pe liniile 8 si 7 nu baga troleibuze? Noi plătim bilete si abonamente, vrem si condiții” 2
Brașov, 25 mai 2020”

Previous Story

Zoo Brașov. Intrare gratuită de 1 iunie pentru copii

Next Story

Brașovul Poluat. Allen Coliban (USR): „Caracatița incompetenței. Brașovul are o stație de asfalt între blocuri, care poluează. Demersurile cetățenilor au primit un răspuns bizar din partea Agenției pentru Protecția Mediului …”