Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică”

Last Updated on mai 17, 2020 Stop Gorița. Nu se știe de ce, dar se bănuiește, primarul George Scripcaru și PNL Brașov vor în continuare să taie mii de copaci lângă Tâmpa. S-a ajuns chiar la judecată, la Tribunal. Judecătorii au dat câștig de cauză celor de la USR Brașov care au cerut suspendarea proiectului până la judecata pe fond, anularea proiectului.

Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică. #Gorița #Brașov #comunitate”

Stop Gorița Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 1

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 2 Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 3

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 4 Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 5

Stop Gorița!

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 6 Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 7

Allen Coliban: „Încă o victorie pentru pădurile și mediul din Brașov.
A venit decizia definitivă a instanței de suspendare a proiectului Drumul Forestier Gorița. Suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la soluționarea celeilalte acțiuni, cea de anulare, depusă în instanță în data de 13.02.2020.

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 8

Felicitări și mulțumiri fiecăruia dintre voi care v-ați implicat. Indiferent că a fost vorba de semnarea petiției, de vorbit și scris despre problemă, de documentat și redactat acțiunile în instanță, toate au contat enorm.

Mândru de comunitatea noastră frumoasă din Brașov. Această victorie arată, o dată în plus, că atunci când comunitatea se mobilizează se întâmplă doar lucruri bune”.

Stop Gorița!

Interesant că cei de la Regia Pădurilor Kronstadt cer să avem grijă de pădure dar sunt de acord să se taie mii de copaci lângă Tâmpa.
„Să avem grijă de pădure!
Ieşirea din Starea de Urgenţă şi relaxarea parţială a condiţiilor de ieşire din casă permit activităţi în aer liber, de care ne era cu adevărat dor. Suntem siguri că o parte dintre voi veți dori să recuperați drumețiile prin pădure sau ieșirile la iarbă verde în zone de la marginea pădurii, de aceea vă reamintim câteva reguli simple dar foarte important de respectat pentru a evita incendiile accidentale.

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică” 9

Din păcate, avem experiența unor astfel de incendii în ultima perioadă, la Noua și pe Tâmpa, şi de fiecare dată intervenția personalului Regiei Kronstadt şi al autospecialelor de pompieri, pentru lichidarea lor, a fost foarte dificilă din cauza terenului accidentat. De aceea, vă îndemnăm să respectați regulile, ca să avem împreună grijă de Pădurile Brașovului.

Reguli simple care pot salva pădurea:
* nu aprindeți focul la marginea pădurii, chiar dacă vorbim despre un jar pentru grătar, bine supravegheat. Încercați să păstrați o distanță considerabilă față de liziera pădurii.

* nu aruncați resturi de țigară în pădure; dacă se poate, evitați să aprindeți țigara în pădure;
* nu aprindeți chibrituri în pădure”;

Previous Story

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău, îți place cum arată refăcut? „Unde ați mai văzut pietonal cu asfalt negru de autostrada? Aștept sa-mi spuneți cum veți pierde tocul sandalelor in asfaltul înmuiat la vara și căldura de trei ori mai mare degajată decât pe vremea când era mozaicul”

Next Story

Video Brașov. Au înflorit narcisele. Așa arată Poiana Narciselor Vad – Sercaia.  „O priveliște încântătoare și un parfum deosebit in Poiana Narciselor. Vă fac si pe voi părtași acestei priveliști minunate”