Video Brașov. Au înflorit narcisele. Așa arată Poiana Narciselor Vad – Sercaia.  „O priveliște încântătoare și un parfum deosebit in Poiana Narciselor. Vă fac si pe voi părtași acestei priveliști minunate”

Last Updated on mai 18, 2020 La  Poiana Narciselor Vad – Sercaia au înflorit narcisele. Nu trebuie rupte.

Poiana Narciselor Vad – Sercaia: „Duminică, 17.05.2020, spre seara, timpul nu a fost foarte frumos dar am avut parte de o priveliște încântătoare și un parfum deosebit in Poiana Narciselor. Vă fac si pe voi părtași acestei priveliști minunate prin videoclipul pe care l-am filmat urmând ca de miros să vă bucurați daca veti vizita rezervație.

Poiana Narciselor Vad - Sercaia

Vă așteptăm cu drag si nu uitati chiar dacă florile sunt deosebit de frumoase nu le rupeti, pentru a se bucura si cei care vor veni după voi de frumusețea lor!”

Vezi aici Video:

Astăzi, 17.05.2020, spre seara, timpul nu a fost foarte frumos dar am avut parte de o priveliște încântătoare și un…

Publicată de Poiana Narciselor Vad – Sercaia pe Duminică, 17 mai 2020

Narcisa (genul Narcissus) este un gen originar din nordul Africii, regiuni mediteraneene și Europa Centrală, circa 32 specii erbacee, bulboase.

Previous Story

Foto Brașov. Stop Gorița. Corneliu Teposu: „Asta au salvat brașovenii prin protest și organizare civico-politică”

Next Story

Brașov. Canionul 7 Scări și tiroliana rămân închise.Salvamont Săcele: „Mulți turiști în masivul Piatra Mare în primul weekend după terminarea stării de urgență”