Brașov. Update poluare stație de asfalt Bartolomeu. Mihai Nanu: „La sugestia ApM Brașov, am formulat o adresă către Consiliul Local Brașov prin care propunem o HCL de interzicere a activităților de producție asfalt, mixturi asfaltice și ciment”

(Last Updated On: May 18, 2020)

Poluare stație de asfalt Bartolomeu. Se complică lucrurile pentru firma care poluează masiv blocurile din Bartolomeu. Se propune o hotărâre de Consiliu Local prin care să se interzică funcționarea stațiilor de asfalt în interiorul Brașovului.

Mihai Nanu: „UPDATE POLUARE STAȚIE DE ASFALT
La sugestia ApM Brașov, am formulat o adresă către Consiliul Local Brașov prin care propunem o HCL de interzicere a activităților de producție asfalt, mixturi asfaltice și ciment, având în vedere că societățile noi nu pot produce acolo dat fiind Ordinul M.S. nr. 119/2014. Adresa a fost înaintată pe e-mail tuturor consilierilor locali din Municipiul Brașov.

Poluare stație de asfalt Bartolomeu

De asemenea, o adresă a fost înaintată și către DSP Brașov prin care se solicită un studiu de impact asupra populației din zona noastră vis-a-vis de activitatea stației de asfalt a SC FINCODRUM SA (fostul ARCONS)”.

Poluare stație de asfalt Bartolomeu, Brașov

700 de persoane au semnat. Semnează Petiția Nu mai vrem stație de asfalt intre blocuri! Plămânii noștri nu mai vor praf!
Petiție privind stoparea obtinerii autorizatiei de mediu a Societății Comerciale Fincodrum (fost SC Arcons) pentru a-și continuă activitatea.