Accidente Brașov. Două persoane lovite pe trecerile de pietoni. A reînceput vânătoarea pietonilor?

Last Updated on mai 19, 2020 Două persoane lovite pe trecerile de pietoni, luni, pe străzile din Brașov.

Luni după amiază, în jurul orelor 16.00, un bărbat în vârstă de 31 ani, care era angajat în traversarea str. Calea Bucureşti din municipiul Braşov, a fost surprins şi accidentat de un autoturism. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind transportat la spital.
lovite pe trecerile de pietoni

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Poliţiştii efectuează cercetări pt a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Tot luni, în jurul orelor 19.00, un alt accident a avut loc pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Alexandru Vlahuţă (foto), imediat giratoriul de la intersecţia cu Gării – Hărmanului.

Martorii au surprins imagini de la faţa locului, din timpul măsurătorilor făcute de Poliţie. Şoferul vinovat şi echipajul de la SMURD erau încă la locul accidentului.

Previous Story

Brașov. Update poluare stație de asfalt Bartolomeu. Mihai Nanu: „La sugestia ApM Brașov, am formulat o adresă către Consiliul Local Brașov prin care propunem o HCL de interzicere a activităților de producție asfalt, mixturi asfaltice și ciment”

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Acum 34 de ani am decis sa urmez cariera medicala. In toți acești ani am fost pe rand: salvator de vieți/ bun de export ca tot s-au deschis granițele/ bun de angajat si/sau concediat in funcție de profit/ corupt/șpăgar/ erou. Am învățat sa …”