Surse: Infectat. Comandantul Spitalului Militar Brașov, Alexandru Keresztes, găsit pozitiv cu coronavirus după ce a condus spitalul din Focșani

Last Updated on mai 11, 2020 Comandantul Spitalului Militar Brașov, Alexandru Keresztes, ar fi fost infectat cu coronavirus după ce a condus spitalul din Focșani.

Informația a fost publicată de milcovul.ro, din Vrancea. Colonelul dr. Alexandru KERESZTES, până acum câteva zile comandant militar al Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani, a fost internat la Spitalul Militar Sf. Maria din Brașov, la secția Boli Infecțioase, fiind suspect de infectie cu COVID-19.

Comandantul Spitalului Militar Brașov

Surse care doresc să-și păstreze anonimatul spun că dr. Alexandru KERESZTES a prezentat simptome și ar fi făcut chiar și un test care ar fi pozitiv.

Dacă rezultatul pozitiv se confirmă sunt foarte mari șansele ca dr. KERESZTES să fi căpătat infecția cu coronavirus în timp ce era la comanda Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon de la Focșani. Până la această oră nu am reușit încă să-l contactăm pe col. dr. KERESZTES pentru un punct de vedere.

Previous Story

Accident Brașov. Biciclist lovit pe trotuar de un autoturism, pe Toamnei

Next Story

Brașov. Allen Coliban (USR): „Am stat în case două luni…Mă tem, însă, că cei 5 mp de spațiu verde/ cap de locuitor pe care îi avem la Brașov vor produce exact efectul pe care nu ni-l dorim – aglomerație. Astra, Bartolomeu, Tractorul, Timiș-Triaj, Șchei, Blumăna, Florilor, Dârste, Centrul Civic etc. În ce cartier locuiești? Ai suficiente parcuri și zone verzi la…”