Brașov. Allen Coliban (USR): „Am stat în case două luni…Mă tem, însă, că cei 5 mp de spațiu verde/ cap de locuitor pe care îi avem la Brașov vor produce exact efectul pe care nu ni-l dorim – aglomerație. Astra, Bartolomeu, Tractorul, Timiș-Triaj, Șchei, Blumăna, Florilor, Dârste, Centrul Civic etc. În ce cartier locuiești? Ai suficiente parcuri și zone verzi la…”

Last Updated on mai 11, 2020 Brașovul ocupă un rușinos loc la coadă în ceea ce privește spațiul verde din cartiere. Doar 5 mp de „verde” pentru un brașovean. În replică, autoritățile locale îi trimit la plimbare pe brașoveni prin pădurile din jurul orașului, împreună cu urșii.

Allen Coliban (USR): „Am stat în case două luni, din responsabilitate şi grijă față de noi, de cei dragi şi de cei din jur.
15 mai, vremea care s-a încălzit şi dorul de mişcare, ne vor scoate din case, căutând relaxare în aer liber.
Brașov. Allen Coliban (USR): „Am stat în case două luni...Mă tem, însă, că cei 5 mp de spațiu verde/ cap de locuitor pe care îi avem la Brașov vor produce exact efectul pe care nu ni-l dorim - aglomerație. Astra, Bartolomeu, Tractorul, Timiș-Triaj, Șchei, Blumăna, Florilor, Dârste, Centrul Civic etc. În ce cartier locuiești? Ai suficiente parcuri și zone verzi la...” 1

Mă tem, însă, că cei 5 mp de spațiu verde/ cap de locuitor pe care îi avem la Brașov vor produce exact efectul pe care nu ni-l dorim – aglomerație.
Astra, Bartolomeu, Tractorul, Timiș-Triaj, Șchei, Blumăna, Florilor, Dârste, Centrul Civic etc.

În ce cartier locuiești?
Ai suficiente parcuri și zone verzi la tine în cartier?
Cum ți-ar plăcea să fie?

Aștept cu interes răspunsurile și opiniile tale în comentarii. Miercuri discutăm subiectul pe larg în live-ul Jurnal de criză, aici pe pagină, de la 21:00”.

Previous Story

Surse: Infectat. Comandantul Spitalului Militar Brașov, Alexandru Keresztes, găsit pozitiv cu coronavirus după ce a condus spitalul din Focșani

Next Story

Modernizări la Gara Brașov, Gara Bartolomeu, lini ferată spre Aeroport, parcare subterană și pasaj la Gară