Brașov. Corneliu Teposu: „Este logic să cobori de pe trotuar, să parcurgi trecerea de pietoni, să intri în parcare, să te strecori pe lângă oglinzile mașinilor corect parcate sau să le pliezi?”

Last Updated on mai 21, 2020 O trecere de pietoni care se termină în mașini parcate. Pietonii ce să facă?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „Este logic să cobori de pe trotuar, să parcurgi trecerea de pietoni, să intri în parcare, să te strecori pe lângă oglinzile mașinilor corect parcate sau să le pliezi?… Doar la Brașov.

Brașov. Corneliu Teposu: „Este logic să cobori de pe trotuar, să parcurgi trecerea de pietoni, să intri în parcare, să te strecori pe lângă oglinzile mașinilor corect parcate sau să le pliezi?” 1

Dacă ai mâinile pline cu cumpărături, nasol… Nu mai zic de oamenii cu mobilitate redusă și de mămicile cu bebeluși în cărucioare.
Ăsta e nivelul de profesionalism în Primăria Brașov”.

Previous Story

Brașov. O nouă premieră pentru medicina brașoveană la Spitalul Sf Constantin. Malformație congenitală cardiacă operată minim-invaziv

Next Story

Brașov. Adrian Veștea pierde și Codlea, după ce a pierdut Făgărașul? Erwin Albu: „Grupul PNL Codlea: “După analiza tuturor datelor, nu suntem de acord cu proiectul județean ‘Centru de Management Integrat al Deșeurilor’ cu localizare principală la Codlea”