Brașov. Adrian Veștea pierde și Codlea, după ce a pierdut Făgărașul? Erwin Albu: „Grupul PNL Codlea: “După analiza tuturor datelor, nu suntem de acord cu proiectul județean ‘Centru de Management Integrat al Deșeurilor’ cu localizare principală la Codlea”

Adrian Veștea pierde și Codlea? Probleme din ce în ce mai mari pentru Adrian Veștea. Ieri a pierdut Țara Făgărașului după ce primarul Gheorghe Sucaciu a anunțat că o susține la alegerile de la Consiliul Județean pe Mariana Câju. Acum și PNL Codlea anunță că i se opune, nu dorește un ‘Centru de Management Integrat al Deșeurilor’.

Erwin Albu: „Grupul PNL Codlea:
“După analiza tuturor datelor, nu suntem de acord cu proiectul județean ‘Centru de Management Integrat al Deșeurilor’ cu localizare principală la Codlea.”

Adrian Veștea pierde și Codlea

(Adrian Veștea pierde și Codlea)

Analizand propunerile consultantilor – incepand din 2019 si pana in prezent- de organizare a unui sistem judetean de gestionare al deseurilor cu centrul principal la Codlea, dupa sedintele pe care le-am avut in calitate de viceprimar cu consilierii locali ai PNL, ne exprimam impotriva solutiei propuse de localizare a acestuia la Codlea.

Vom sustine in continuare solutiile locale si integrarea acestora intr-un plan judetean.
Ieri a avut loc la Primaria Codlea o noua intalnire cu factorii judeteni ai Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Iso Mediu la Codlea in cadrul careia consultantii ne-au prezentat noi aspecte ale propunerilor”.