Brașov. 8 bărbați și o femeie reținuți după ce au omorât cu bâtele un tânăr de 31 de ani, în Crizbav. „L-or prins acolo și i-or dat în cap, l-or omorât! S-or pus 12, 13 inși pe el și l-or omorât! Au rămas trei copii, trei copii au rămas.”

Last Updated on mai 10, 2020 8 bărbați și o femeie reținuți după ce au omorât cu bâtele un bărbat din localitatea Crizbav, Brașov.

Anchetatorii spun că tocmai victima ar fi fost cea care a pornit scandalul. Bărbatul de 31 de ani a mers în satul vecin, unde ar fi agresat o femeie cu care ar fi avut neînțelegeri mai vechi, anunță Stirile Pro Tv. 

8 bărbați și o femeie reținuți

Rudele acesteia din urmă s-au înarmat cu bâte și topoare și au pornit spre casa rivalilor, unde au făcut prăpăd: au spart geamuri, au rupt garduri și au semănat teroare.

Vecin: „Noi am văzut atâta: că erau mulți și dădeau cu parii în poartă!”

A urmat o bătaie generală în stradă, iar bărbatul a încercat să scape cu fuga. Rivalii i-au prins însă, pe câmpul din spatele casei iar răzbunarea lor a fost cruntă.

Vecin: „L-or prins acolo și i-or dat în cap, l-or omorât! S-or pus 12, 13 inși pe el și l-or omorât! Au rămas trei copii, trei copii au rămas.”

8 bărbați și o femeie reținuți

Lovit crunt cu bâtele, bărbatul nu a avut nicio șansă de scăpare.

Oamenii legii spun că părtași la crimă ar fi fost nouă persoane: opt bărbați și o femeie pentru care a fost cerută arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Riscul reizbucnirii ostilităților între cele două familii este foarte mare, astfel că satul este păzit acum de mai multe echipaje de polițiști și jandami.

Previous Story

(Video) Râs filmat în pădurile Brașovului. „Populația de râs din pădurile Brașovului este estimată la 13 exemplare. Nu este puțin, pentru că vorbim de animale solitare, care au nevoie de un teritoriu destul de mare pentru a se hrăni”.

Next Story

Brașov. 231 de persoane vindecate de coronavirus. 42% din cei 557 de bolnavi internați