(Video) Râs filmat în pădurile Brașovului. „Populația de râs din pădurile Brașovului este estimată la 13 exemplare. Nu este puțin, pentru că vorbim de animale solitare, care au nevoie de un teritoriu destul de mare pentru a se hrăni”.

Last Updated on mai 9, 2020 Un râs a fost filmat de pădurari, într-o pădure din Brașov.

Regia Pădurilor Kronstadt: „Câțiva colegi de-ai noștri au avut noroc, reușind să filmeze un râs. Este o ocazie deosebită, pentru că, pe lângă faptul că este un animal rar, râsul are mare grijă să se facă nevăzut când simte pe cineva în preajmă. Iar pe lista lui, la categoria „pericol”, este și omul.

(Video) Râs filmat în pădurile Brașovului. „Populația de râs din pădurile Brașovului este estimată la 13 exemplare. Nu este puțin, pentru că vorbim de animale solitare, care au nevoie de un teritoriu destul de mare pentru a se hrăni”. 1

De altfel, și exemplarul pe care îl puteți vedea, a fost filmat de la distanță considerabilă și nu a simțit că este urmărit. Așa că a fost surprins într-o ipostază relaxată, făcând ce le place „mâțelor” să facă: să se odihnească puțin și să se ocupe de igiena personală.

Populația de râs din pădurile Brașovului este estimată la 13 exemplare. Nu este puțin, pentru că vorbim de animale solitare, care au nevoie de un teritoriu destul de mare pentru a se hrăni. Este un lucru îmbucurător pentru noi și o dovadă a faptului că fondul forestier pe care îl administrăm este un ecosistem sănătos și echilibrat”.

Vezi aici Video:

Râșii sau lincșii (Lynx) sunt un grup al celor patru specii de feline sălbatice de mărime medie. Toate sunt considerate ca făcând parte din genul Lynx, dar unele autorități le clasifică să facă parte din genul Felis căruia îi aparține pisica sălbatică și pisica de casă.

Previous Story

(Video) Tradițiile din Săcele, la „Românii au Talent”. La finalul spectacolului, brașovenii au primit aprecierile juraților și s-au calificat în faza următoare a concursului

Next Story

Brașov. 8 bărbați și o femeie reținuți după ce au omorât cu bâtele un tânăr de 31 de ani, în Crizbav. „L-or prins acolo și i-or dat în cap, l-or omorât! S-or pus 12, 13 inși pe el și l-or omorât! Au rămas trei copii, trei copii au rămas.”