Video Brașov. Polițiștii i-au prins pe cei 4 hoți de biciclete, filmați în scara unui bloc. Trei au fost reținuți pentru 24 de ore

Last Updated on mai 14, 2020 Brașov. 4 hoți de biciclete au fost prinși de polițiști după ce au fost filmați cum au vrut să fure o bicicletă din scara unui bloc.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au depistat și identificat persoanele în cauză, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 27 ani, care locuiesc în municipiul Brașov, anunță bizbrasov.ro. 

4 hoți de biciclete

„În urma probatoriului administrat, trei dintre persoanele implicate la săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Stire Inițială:
Mai mulți hoți de biciclete au fost filmați într-un bloc din Brașov când încercau să fure o bicicletă.

Imaginile au fost postate pe Facebook și vor fi predate Poliției, anunță Realitatea Brașov.

Hoți de biciclete

Din fericire, tentativa de furt, care a avut loc pe 6 mai, într-un bloc din cartierul Tractorul, nu s-a concretizat! Deși s-au chinuit două ore și jumătate să fure bicicleta, antifurtul montat le-a făcut misiunea imposibilă hoților. Dacă recunoașteți persoanele sunați la 112!

Vezi aici video cu cei 4 hoți de biciclete:

Vezi aici Video:

Vezi aici Vieo:

Dacă recunoașteți persoanele sunați la 112!

Previous Story

Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din …”

Next Story

Brașov. Cum vom circula cu autobuzele RATBV de mâine, 15 mai. Noi detalii de la RATBV