Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din …”

Last Updated on mai 14, 2020 Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul?

Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din județul Brașov sau la alte câteva zone izolate din România.

Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din ...” 1 Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din ...” 2 Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din ...” 3 Foto Brașov. Știați că există Poiana Narciselor în Masivul Postăvarul. Regia Pădurilor Kronstadt: „Când auzim de narcise ne gândim la Dumbrava Vadului (mai este cunoscută și ca „Poiana Narciselor”) din ...” 4
Dar nimeni nu s-ar gândi că aceste flori protejate cresc și în pădurile de lângă Brașov. Avem o poiană a narciselor chiar în Masivul Postăvarul”.

Termenul de narcisă vine de la mitul frumosului tânăr Narcis din mitologia greacă, care s-ar fi îndrăgostit de chipul său. Legenda spune că floarea a apărut la moartea sa, chiar pe mormântul său.

Previous Story

Brașov. Cod Galben de vijelii, joi

Next Story

Video Brașov. Polițiștii i-au prins pe cei 4 hoți de biciclete, filmați în scara unui bloc. Trei au fost reținuți pentru 24 de ore