Allen Coliban (USR) : „Poate deveni Brașovul capitala verde a României? Da, poate.. Brașovul acum: 5 mp de spațiu verde/locuitor – infringement UE pe calitatea aerului – top 3 cele mai poluate orașe din România”

Last Updated on mai 17, 2020 Brașovul are mari probleme de mediu, fiind unul din cele mai poluate orașe din România. Allen Coliban, USR, crede că Brașovul poate deveni Capitala Verde a României

USR Brașov: „Pădurile din jurul Brașovului creează percepția de “oraș verde”. Dar, în ultimul timp, vedem din ce în ce mai des cum aceste păduri sunt puse în pericol.

Allen Coliban

Pe de altă parte, Brașovul a rămas mult în urmă la capitolul parcuri și spații verzi, dar și în privința calității aerului, fiind unul dintre cele mai poluate orașe din România.

Noi credem că Brașovul chiar poate deveni capitala verde a României. Pentru asta, avem nevoie de mai multe parcuri și spații verzi în interiorul orașului, iar pădurile din jur trebuie să devină păduri-parc. În felul acesta, fiecare brașovean se va putea bucura de natură și verdeață atât în propriul cartier, cât și în imediata vecinătate a orașului”.

Allen Coliban: „Poate deveni Brașovul capitala verde a României? Da, poate. Părerea mea… Și sper să fii de acord cu mine.
Sunt convins de ambiția caracteristică a Brașovului și a brașovenilor. Vom avea nevoie de ea pentru că, în momentul ăsta, sorții ne par potrivnici:

– 5 mp de spațiu verde/locuitor
– infringement UE pe calitatea aerului
– top 3 cele mai poluate orașe din România

Vezi aici Video:

Cam asta e realitatea de la care plecăm”.

Previous Story

Auchan Brașov livrează produse cu Poşta Română. Salariaţii poştali contactează destinatarul, indicând intervalul orar pentru livrare, şi fac livrarea comenzilor la adresa indicată

Next Story

Brașov. După 51 de ani, Prima Şcoală Românească rămâne fără Vasile Oltean. Va fi doar un simplu ghid