Brașov. A murit Horia Stancu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, la doar 29 de ani. Onelia Pescaru: „Horia Stancu pleacă, la 29 de ani, lăsând în urmă tinerețea, speranța, iubirea… Și pe Mihnea, care are doar zece luni. Șeful tinerilor social- democrați de la Brașov era- ce crunt sună trecutul!!!- OM bun. Era șef fain si …”

Last Updated on mai 14, 2020 A murit Horia Stancu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, care s-a stins la vârsta de numai 29 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, anunță newsbv.ro.

Onelia Pescaru: „Unul dintre momentele în care- martori neputincioși ai destinului- nu găsim cuvintele care să ne cuprindă durerea, refuzul de a înțelege și împietrirea…

A murit Horia Stancu
(A murit Horia Stancu)

Horia Stancu pleacă, la 29 de ani, lăsând în urmă tinerețea, speranța, iubirea… Și pe Mihnea, care are doar zece luni.

Șeful tinerilor social- democrați de la Brașov era- ce crunt sună trecutul!!!- OM bun. Era șef fain si plin de inimă și în ultimii ani a fost “tot pe drum”… Acolo, unde așteptăm a se construi autostrăzile noastre …

Ambiția de a construi însă, cu orice preț, acolo unde mulți vor doar să demoleze, i-a grăbit, poate, scurtul popas pământean.
Rămas bun, Horia Stancu!

Într-o bună zi îi voi povesti lui Mihnea ce tată minunat a avut.
Lângă tine, în lacrimă, Costinela Stancu, fosta mea comandantă de unitate din generală. Nicio mamă de pe pământ nu merită asta…
Lângă tine, Raluca, mamă tânără, încremenită în durere.

Lângă voi,toți care l-ați iubit pe Horia. În rest… tăcere”.

Previous Story

Allen Coliban: „Mii de brașoveni se plâng de ani de zile ca în Brașov pute. Ani la rând, autoritățile au fost surde. Acum 2 zile a trecut inițiativa USR (al cărei co-semnatar sunt) cu privire la introducerea H2S (hidrogen sulfurat) în Anexa 1 la legea calității aerului. Practic, H2S va fi parte din parametrii ce vor fi monitorizați/evaluați în toate aspectele ce țin de calitatea aerului”

Next Story

Brașov. Se demolează un etaj al unui hotel din Centrul Istoric, construit din greșeală!?! Allen Coliban: „Cine este responsabil pentru mutilarea Brașovului? 16 ani de administrație Scripcaru au lăsat niște răni adânci pe zona frumoasă și istorică a Brașovului”