(Video) Donație la Spitalul din Codlea: O mare de flori. Erwin Albu: „În semn de recunoștință pentru cei din linia întâi, la spitalul nostru a fost o mare de flori dăruite cadrelor medicale, pacienților si fiecărui trecător. Cu atât mai mult cu cat …”

Last Updated on aprilie 3, 2020 La Spitalul din Codlea s-a făcut o donație mai specială. O mare de flori dăruite cadrelor medicale, pacienților si fiecărui trecător.

Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Un gest superb de recunostinta si solidaritate!
O pata de speranta si o mare de flori pentru cei din prima linie!

(Video) Donație la Spitalul din Codlea: O mare de flori. Erwin Albu: „În semn de recunoștință pentru cei din linia întâi, la spitalul nostru a fost o mare de flori dăruite cadrelor medicale, pacienților si fiecărui trecător. Cu atât mai mult cu cat ...” 1

Ieri, in semn de recunostinta pentru cei din linia intai, la spitalul nostru a fost o mare de flori daruite cadrelor medicale, pacientilor si fiecarui trecator.
Cu atat mai mult cu cat Statia de Ambulanta Codlea a fost inchisa in urma confirmarii infectarii cu coronavirus a membrilor echipei, iar pentru colectivul din spital care a intrat in contact cu angajatii Ambulantei se asteapta rezultatul testelor.

Multumim Van Dijk Flora BV Olanda cu sprijinul Mandersloot Transport Romania pentru aceasta superba si colorata donatie prin care se exprima recunostinta pentru cadrele medicale din toata tara!

In Olanda, mesajele cu flori sunt din ce mai dese, pentru a incuraja pe cei care lupta stand acasa sau stand in strada si institutii https://youtu.be/eta4TfLPuFI

Florile au fost decontaminate cu o soluție speciala pe baza de clor.

Apreciem orice gest si orice donatie care arata solidaritate si recunostinta fata de cei din linia intai. Cu atat mai mult cu cat florile aduc o pata de culoare in aceasta criza neagra”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

S-au plicitisit acasă? Razie în Brașov. Orașul este plin de oameni care încalcă ordonanța militară

Next Story

Video Brașov. Au fost tăiate salariile la bugetarii de la Consiliul Județean! Urmează și la Primărie? „Să fim solidari cu mediul privat.  Prin această reducere salarială, am vrut să fie o dovadă de solidaritate, deoarece trecem prin momente grele, care țin de conștiința fiecăruia dintre noi…”