(Video) Brașovul de ce nu poate? Primăria Sinaia a coborât de pe munte un tun de zăpadă și l-a transformat în mijloc eficient de dezinfectare urbană

Last Updated on aprilie 5, 2020 Primăria Brașov pare depășită de criza coronavirusului. Nu dă bani la spitale pentru echipamente, îi pune pe brașoveni să-și dezinfecteze singuri scările de bloc (la Cluj Primăria dezinfectează de câteva zile), dezinfectează târziu străzile. Cei de la primăria Sinaia sunt mai isteți. Mult mai isteți. Brașovul a devenit focar de infecție coronavirus și pare incapabil de reacție.

Au coborât un tun de zăpadă și l-au transformat în mijloc de dezinfectare urbană. Primăria are în Poiana Brașov vreo 10 tunuri. Ce ar fi să le amplaseze prin oraș?

(Video) Brașovul de ce nu poate? Primăria Sinaia a coborât de pe munte un tun de zăpadă și l-a transformat în mijloc eficient de dezinfectare urbană 1

Primaria Sinaia: „Vremurile dificile cer soluții neobișnuite.
Am coborât de pe munte un tun de zăpadă și l-am transformat în mijloc eficient de dezinfectare urbană. Vom continua!

Și totul va fi bine!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașovul este focar de infecție cu coronavirus, anunță ministrul Sănătății! Personalul medical este infectat! Ajungem ca Suceava?

Next Story

Brașov, focar de infecție coronavirus. Piața Steagu, ca în zilele bune. Ar trebui ca Poliția și Armata să facă ordine?