Brașovul este focar de infecție cu coronavirus, anunță ministrul Sănătății! Personalul medical este infectat! Ajungem ca Suceava?

Last Updated on aprilie 5, 2020 Anunț teribil al ministrului Sănătății. Brașovul este focar de infecție cu coronavirus în rândul cadrelor medicale! Anunț neașteptat având în vedere că autoritățile locale nu au suflat o vorbă despre acest lucru. Oficial sunt 127 de cazuri la Brașov dar, potrivit zvonurilor, medicii, asistentele nu sunt testați toți pentru a nu se ști adevărata amploare a infectaților.

„Era un moment în care trebuia să limităm circulația persoanelor în Țăndărei, astfel ca persoanele să nu iasă și să răspândească virusul în restul județului, iar în interior să nu intre nimeni, pentru a nu amplifica acea transmitere locală.

Brașovul este focar de infecție cu coronavirus, anunță ministrul Sănătății! Personalul medical este infectat! Ajungem ca Suceava? 1

Există și alte focare, Deva, Aradul, avem zone unde avem un personal medical intens infectat, ne gândim ne gândim la Brașov ne gândim și la Constanța, sunt focare pe care le avem în atenție și pe care săptămâna viitoare le voi vizita”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, citat de stiripesurse.ro.

Ajunge Brașovul ca Suceava?

Previous Story

Brașov. Alte 3 persoane infectate cu coronavirus. 127 în total. 8 persoane au decedat la nivel național

Next Story

(Video) Brașovul de ce nu poate? Primăria Sinaia a coborât de pe munte un tun de zăpadă și l-a transformat în mijloc eficient de dezinfectare urbană