Video Brașov. Asfaltat, bifat. Reabilitarea pietonalului din Răcădău, faza I, aproape de finalizare

Last Updated on aprilie 27, 2020 Primăria Brașov anunță că reabilitarea pietonalului din Răcădău, faza I, este aproape de finalizare.

Din videoul postat de Primărie pe Youtube se vede un frumos asfalt. Parcă era vorba de altceva, nu de asfalt.

Video Brașov. Asfaltat, bifat. Reabilitarea pietonalului din Răcădău, faza I, aproape de finalizare 1

Potrivit echipei care a realizat proiectul, acesta a fost gândit în urma unui studiu sociologic adresat punctual cetățenilor din Răcădău,cu posibilitatea extinderii în etapele a doua și a treia, astfel încât întregul pietonal să poată fi amenajat unitar și integrat. În etapele ulterioare, se are în vedere replicarea în oglindă a primului tronson în partea superioară a pietonalului, în zona artezienei de „La urs“, și asigurarea unei „rezerve spațiale“ în partea de mijloc, care să poată fi folosită ca spațiu neconvențional de expoziții și evenimente, dedicat în special elevilor Liceului de Artă.

În principiu, pietonalul se dorește a fi nu numai o zonă de recreere emblematică pentru cartier, ci și o cale alternativă de acces, cu mijloace ecologice (role, bicicletă) la Bulevardul Valea Cetății.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Un pacient infectat cu coronavirus, trasferat de la Brașov, a murit la spitalul județean Ploiești. Al doilea pacient este în continuare la ATI, în stare gravă, ventilată mecanic

Next Story

Două noi decese cauzate de coronavirus la Brașov. Bilanțul la nivel național a ajuns la 650