Un pacient infectat cu coronavirus, trasferat de la Brașov, a murit la spitalul județean Ploiești. Al doilea pacient este în continuare la ATI, în stare gravă, ventilată mecanic

Last Updated on aprilie 27, 2020 Spitalul Județean Brașov a încercat să transfere 3 pacienți infectați cu coronavirus la Spitalul Județean din Ploiețti. Un pacient a decedat înainte să fie urcat în elicopter iar altul în spital la Ploiești.

Unul dintre cei doi pacienți cu COVID-19 aduși săptămâna trecută de la spitalul județean din Brașov la spitalul județean de urgență din Ploiești a decedat, anunță observatorulph.ro.

Un pacient infectat cu coronavirus, trasferat de la Brașov, a murit la spitalul județean Ploiești. Al doilea pacient este în continuare la ATI, în stare gravă, ventilată mecanic 1

Pacientul avea 64 de ani și a încetat din viata ieri, în jurul orei 15.00. Acesta suferise mai multe AVC-uri, avea un picior amputat și era dializat.

Al doilea pacient adus de la Brașov, o femeie de 34 de ani, este în continuare la ATI, în stare gravă, ventilată mecanic.
La reanimare mai sunt doi bolnavi suspecți Covid 19, cu primul test negativ, în așteptarea rezultatului următorului test.

Previous Story

Allen Coliban: „Ce face Scripcaru în vremea pandemiei și în interesul cui? Profitând de restricțiile de deplasare, Scripcaru a desființat, pe ascuns, locurile de parcare de pe latura nordică a Parcului Nicolae Titulescu. Fără dezbateri publice și fără să ofere soluții alternative. Pur și simplu, brașovenii au fost puși în fața faptului împlinit. Ca să ne dăm seama …”

Next Story

Video Brașov. Asfaltat, bifat. Reabilitarea pietonalului din Răcădău, faza I, aproape de finalizare