Video Brașov. Adrian Veştea: „O fabrică produce la capacitate maximă măști si echipamente de protecție! La invitația lor, i-am vizitat și am achiziționat, din bani personali, 1500 de măști, care pleacă spre spitalele brașovene prin DSP Brașov! Din păcate …”

Last Updated on aprilie 8, 2020 O fabrică din Brașov s-a reprofilat și produce măști. Are însă probleme cu materia primă.

Adrian Veştea: „Deși contextul actual nu este unul ușor, producătorii brașoveni se reprofilează. O fabrică din municipiul Brașov produce la capacitate maximă măști si echipamente de protecție!

Video Brașov. Adrian Veştea: „O fabrică produce la capacitate maximă măști si echipamente de protecție! La invitația lor, i-am vizitat și am achiziționat, din bani personali, 1500 de măști, care pleacă spre spitalele brașovene prin DSP Brașov! Din păcate ...” 1

La invitația lor, i-am vizitat și am achiziționat, din bani personali, 1500 de măști, care pleacă spre spitalele brașovene prin DSP Brașov! Din păcate și aceștia se confruntă cu lipsa materiei prime specifice acestei perioade, motiv pentru care firma dorește să rămână anonimă și nu mai primește comenzi suplimentare!

✅ În această perioadă, mai mult ca oricând, să susținem sistemul sanitar românesc printr-un efort comun de care depinde sănătatea noastră și nu numai.
Luptăm împreună!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Al treilea spital din Brașov se umple cu bolnavi infectați cu coronavirus

Next Story

Foto Brașov. Pădurea din Noua tăiată masiv. Allen Coliban: „Drujbele nu dorm în pandemia de la Brașov. Acum câteva luni s-au apucat de tăiat. Apariția utilajelor pe teren și primii arbori puși la pământ nu …”