Primar Codlea: „5 angajaţi de la Serviciul Ambulanţă Codlea sunt internaţi în spital, doi dintre aceştia fiind confirmaţi cu coronavirus.  În primul rând, fac un apel către toți locuitorii din Codlea să STEA ACASĂ. Din păcate, Codlea …”

Last Updated on aprilie 1, 2020 Primarul din Codlea anunță că 5 angajați de la Ambulanță au fost internați în spital, doi fiind confirmați cu coronavirus.

Cîmpeanu Mihai: „După cum bine știți 5 angajaţi de la Serviciul Ambulanţă Codlea sunt internaţi în spital, doi dintre aceştia fiind confirmaţi cu coronavirus. În primul rând, fac un apel către toți locuitorii din Codlea să STEA ACASĂ, situația este cu atât mai delicată și după cum se poate observa, în plină criză de COVID-19, fiecare zi aduce noi cazuri de pacienți confirmați cu acest inamic invizibil.

Primar Codlea: „5 angajaţi de la Serviciul Ambulanţă Codlea sunt internaţi în spital, doi dintre aceştia fiind confirmaţi cu coronavirus.  În primul rând, fac un apel către toți locuitorii din Codlea să STEA ACASĂ. Din păcate, Codlea ...” 1

Din păcate, Codlea nu a fost ocolită, însă vreau să tratați cu seriozitate și responsabilitate situația în care ne aflăm. Cu toții avem acasă părinți, bunici, unii dintre noi copii și nu trebuie să permitem ca acest virus să se răspândească.

Repet, cei care știți că ați intrat în contact cu ai noștri colegi de la Ambulanța Codlea, autoizolați-vă. COMUNICAȚI-NE dacă încă nu știți ce proceduri trebuie urmate. Colegi de la Serviciul de Ambulanță Codlea, care acum vă aflați în autoizolare , fiți responsabili și respectați toate aceste măsuri de prevenție.

Suntem alături de voi, de la distanță. În niciun caz, nu ne dorim să pierdem lupta cu acest inamic invizibil. Sănătate multă tuturor!

Previous Story

Brașov. Universitatea TRANSILVANIA: „Cadre didactice, rezidenți, aparatură și viziere de la Universitatea Transilvania din Brașov ! Pavilionul Tractorul al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”

Next Story

Surse. Brașov. 105 de bolnavi cu coronavirus. 539 la București, 665 la Suceava