Brașov. Universitatea TRANSILVANIA: „Cadre didactice, rezidenți, aparatură și viziere de la Universitatea Transilvania din Brașov ! Pavilionul Tractorul al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”

(Last Updated On: April 1, 2020)

Brașov. Universitatea TRANSILVANIA din Brașov a transferat o linie de testare pentru coronavirus (COVID-19) formată dintr-un aparat Real Time PCR, un extractor automat de acizi nucleici, hotă microbiologică  la laboratorul din cadrul Spitalului Județean Brașov.

Universitatea TRANSILVANIA din Brasov: „O fotografie cât o mie de cuvinte: cadre didactice, rezidenți, aparatură și viziere de la Universitatea Transilvania din Brașov !
Brașov. Universitatea TRANSILVANIA: „Cadre didactice, rezidenți, aparatură și viziere de la Universitatea Transilvania din Brașov ! Pavilionul Tractorul al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov” 1

Pavilionul Tractorul al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov”

Spitalul de Obstetrica Ginecologie “Dr I. A. Sbarcea” Brasov: „Multumim Universitatii Transilvania din Brasov si personal domnului rector Abrudan si domnului Dogar de la serviciul Achizitii pentru sprijin si pentru ajutorul constand in materiale de protectie acordat institutiei noastre in aceasta perioada dificila” .