Periculos. Allen Coliban: „Brașovul – locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut? O soluție vine azi, de la …”

Last Updated on aprilie 2, 2020 Surpriză neplăcută după ce s-a făcut inventarul la paturile de terapie intensivă. Doar vreo 30. Dacă se îmbolnăvesc 100 de brașoveni grav de coronavirus ce se mai poate face? Dar brașovenii construiesc mândri un Aeroport. De 20 de ani, nu mai contează. Spitalele din Brașov nu au contat niciodată pentru brașoveni sau autorități. Așa că mai bine stați acasă. Momentan suntem pe locul 3 la numărul de îmbolnăviri cu coronavirus, 117 cazuri confirmate.

Allen Coliban: „Brașovul – locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut?
Periculos. Allen Coliban: „Brașovul - locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut? O soluție vine azi, de la ...” 1

Periculos. Allen Coliban: „Brașovul - locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut? O soluție vine azi, de la ...” 2

Periculos. Allen Coliban: „Brașovul - locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut? O soluție vine azi, de la ...” 3

O soluție vine azi, de la Oana Gheorghiu și oamenii minunați de la Daruieste Viata, care au un nou proiect – construirea unui spital modular în curtea Spitalului Elias din București. Acest spital va fi dedicat tratării cazurilor covid, iar după finalul pandemiei va putea fi convertit în spital de arși. Detalii aici:
https://www.facebook.com/oana.gheorghiu.58/posts/2976377799052288

Putem face și noi așa ceva, la Brașov. Putem, nu? 🙂 – Fundația Comunitară Brașov, Fundația HERA”

Oana Gheorghiu: „La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranța că putem face. Nu de alta, dar mai știm pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naționale, mondiale și de care le-or mai fi trecut lor prin cap și care acum își freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.

Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare… am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.

La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arși, căci nu întrevăd prea mari șanse să avem unul adevărat în următorii ani.

Sunt câțiva oameni care au muncit la proiectarea acestui spital modular pro bono: Raluca Soaita, Florentin Trache, Arin Mihai, Tiberiu Udroiu, Iulia Oprea, Vasile Tudor, Silviu Zmafir, Dan Mândruț, Mihai Șandru, Mihai Toma, Monica Cornea, Victor Baboi. Mai sunt câțiva pe care nu-i cunosc și nici măcar numele lor nu-l știu.

Mulțumim IMSAT , @Linde, Tesseract-Architecture, TPF Inginerie

Vă rugăm să ne fiți alături, căci singure nu vom reuși. Avem nevoie de bani, de materiale, de echipamente, de voi toți.

Împreună trecem și peste asta.

sms 2 eur la 8826
donații pe www.daruiesteviata.ro”

Previous Story

Un colonel medic din Brașov a preluat comanda spitalului dezastru din Suceava. Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu, medic la Spitalul Militar de Urgenţă “Regia Maria” din Braşov

Next Story

Codlea va avea un aparat de testare COVID19. Erwin Albu: „In afara de sumele donate de concetateni, am convenit cu colegii din Consiliul Local Codlea sa acoperim restul de suma necesara din bugetul local.”