Codlea va avea un aparat de testare COVID19. Erwin Albu: „In afara de sumele donate de concetateni, am convenit cu colegii din Consiliul Local Codlea sa acoperim restul de suma necesara din bugetul local.”

Last Updated on aprilie 2, 2020 Conducerea Primăriei Codlea a anunțat achiziționarea unui aparat de testare COVID19.

Erwin Albu, Viceprimar Codlea: „Consens. Codlea va avea un aparat de testare COVID19, pentru nevoile Spitalului Municipal.

Codlea va avea un aparat de testare COVID19. Erwin Albu: „In afara de sumele donate de concetateni, am convenit cu colegii din Consiliul Local Codlea sa acoperim restul de suma necesara din bugetul local.” 1

In afara de sumele donate de concetateni, am convenit cu colegii din Consiliul Local Codlea sa acoperim restul de suma necesara din bugetul local.
Astazi va avea loc o o sedinta online a consilierilor pentru rectificare bugetara de urgenta”.

Cîmpeanu Mihai, Primar Codlea: „Solidaritate în primul rând, în folosul cetățenilor! Codlea va avea aparat de testare coronavirus!

Așa ar trebui să fie Codlea mereu! Unită! Nu doar în aceste momente, dar mai ales acum! Împreună cu toate forțele politice, dar și civile, cu oameni de bine și întregul Consiliu Local, susținem financiar achiziționarea aparatului de testare pentru coronavirus la Spitalul municipal Codlea. Primăria va participa cu diferența de sumă.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Previous Story

Periculos. Allen Coliban: „Brașovul – locul 3 la numărul de cazuri covid și doar aproximativ 30 de paturi ATI în tot județul. Ce e de făcut? O soluție vine azi, de la …”

Next Story

S-au plicitisit acasă? Razie în Brașov. Orașul este plin de oameni care încalcă ordonanța militară