Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, despre desființarea locurilor de parcare de la Parcul Central. „În încercarea de a rentabiliza cazemata de la SMB Regina M au dispărut pe rand parcările de la Piata Star, de la Aro (pt o piață pustie), jumătate din parcările din Livada Postei, parcările de la Carmen Belcin. Totuși speram ca …”

Last Updated on aprilie 7, 2020 Primăria Brașov a surprins astăzi prin desființarea locurilor de parcare din jurul Parcului Central. Nu este exclus ca acesta să fie primul pas pentru construcția parcării gigant și distrugerea Parcului Central. După desființarea locurilor actuale de parcare, șoferii vor face scandal iar Primăria va veni cu o soluție salvatoare: Parcare gigant sub Parcul Central. Se va mai împotrivi cineva?

Medicul Bogdan Moldovan: „Trecând pe lângă Parcul Titulescu și văzând ce borduri se montează ma încearcă un deja vu, probabil încă câteva sute de locuri de parcare vor dispărea și vor fi înlocuite cu ronduri de flori.

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan, despre desființarea locurilor de parcare de la Parcul Central. „În încercarea de a rentabiliza cazemata de la SMB Regina M au dispărut pe rand parcările de la Piata Star, de la Aro (pt o piață pustie), jumătate din parcările din Livada Postei, parcările de la Carmen Belcin. Totuși speram ca ...” 1

(foto: Serban Sovaiala: )

În încercarea de a rentabiliza cazemata de la SMB Regina M au dispărut pe rand parcările de la Piata Star(unde am încetat sa mai merg la cumpărături din lipsa de parcare), de la Aro (pt o piață pustie), jumătate din parcările din Livada Postei, parcările de la Carmen Belcin(florile se cumpără din masina la stop).

Totuși speram ca Pandemia sa se termine cândva și oamenii sa aibă voie sa iasă cu masina in oras… Nu distrugeti toate parcările din Bv!! Părerea mea”

Previous Story

Situație gravă la Brașov? Ministrul Sănătății explică cenzura de la Consiliul Județean, transmisie oprită chiar în momentul în care medicii spuneau ce probleme au în spitale

Next Story

Foto Brașov. Se taie păduri la greu, în continuare. Brașov, unul dintre cele mai poluate orașe din România, focar de coronavirus. Ce se va alege de orașul ăsta?