Brașov. Incendiu în Schei. O mamă cu trei copii a rămas fără casă. Poți ajuta? „Mada a reusit ca o super-mamica sa scoata copiii in pijamale pe geam in strada si a sarit si ea. Fara nimic altceva decat telefonul din buzunar. …”

Last Updated on aprilie 26, 2020 O mamă și trei copii au rămas pe drumuri doar cu hainele de pe ei după ce casa în care trăiau s-a făcut scrum, în Schei.

Iulia Olariu: „A ars o casa ieri in Schei. Din pacate, a prietenei noastre, Madalina.
Ea se afla in casa cu 3 copii. Sotul, un bucatar tare iscusit, este in Germania de cand a inceput carantina.

Brașov. Incendiu în Schei. O mamă cu trei copii a rămas fără casă. Poți ajuta? „Mada a reusit ca o super-mamica sa scoata copiii in pijamale pe geam in strada si a sarit si ea. Fara nimic altceva decat telefonul din buzunar. ...” 1 Brașov. Incendiu în Schei. O mamă cu trei copii a rămas fără casă. Poți ajuta? „Mada a reusit ca o super-mamica sa scoata copiii in pijamale pe geam in strada si a sarit si ea. Fara nimic altceva decat telefonul din buzunar. ...” 2

Doar 4 minute (conform celor spuse de pompieri) i-au despartit de o tragedie, caci Mada a reusit ca o super-mamica sa scoata copiii in pijamale pe geam in strada si a sarit si ea. Fara nimic altceva decat telefonul din buzunar.

Acum toata casa este scrum.
TOT, absolut tot ce aveau a fost mistuit de flacari.
Cauza, conform pompierilor a fost un scurtcircuit mocnit la panoul electric.

Haideti sa ii ajutam, va rog!
Copiii sunt o minune de energie si veselie. Au 3, 7 si 14 ani.
Va rog sa o contactati direct pentru orice ajutor.

@ Madalina Cornet
E posibil sa nu raspunda imediat, mai incercati sau lasati mesaj. Are nevoie urent si de un incarcator Samsung A10, pentru a putea ramane in contact.
Apreciem orice ajutor, distribuire, gand bun, rugaciune pentru ei.
Dumnezeu sa va rasplateasca”

Junii Brasovului: „Haideți sa dam dovada de solidaritate!
Daca putem sa dăm o mana de ajutor pe doamana Madalina Cornet o gasim pe str. Capitan Ilie Birt nr. 10 unde va locuii o luna sau pe pagina personala de Facebook – Madalina Cornet”.

Previous Story

Brașov. Marius Vintila: „Am ieșit alaltăieri din casă.. Am fost șocat să observ că viața și-a reluat cursul. Stațiile de autobuz relativ pline, străzile, cam ca într-un weekend obișnuit, șoferii brașoveni au reluat cursele în viteză spre trecerile nepăzite, în jocul de “chicken” cu pietonii. Poliția, pe nicăieri. Situație normală. O persoană care ar …”

Next Story

Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!”