Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!”

Last Updated on aprilie 26, 2020 Astăzi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Dar coronavirusul a „suspendat” acest eveniment. Ne revedem cu Junii la anul.

Dragos Tohanean: „#SărbătoareaJunilor este un eveniment care se desfășoară încă din anul 1910 având o semnificație aparte in rândul brașovenilor. Acesta are loc in prima duminica de după Paste, in Duminica Tomii.
Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!” 1

Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!” 2

Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!” 3

Brașov. Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor. Primăria Brașov: „Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!” 4

Cum in acest an acest eveniment frumos nu are loc, ne ridicam pălăria si salutam toate familiile de Juni:
#JuniiTineri
#JuniiBătrâni
#JuniiCurcani
#JuniiDorobanți
#JuniiBrașovecheni
#JuniiRoșiori
#JuniiAlbiori
#PentruComunitate Pentru ca #IubimBrasovul”

Primăria Municipiului Braşov: „De zeci de ani, in Duminica Tomii, are loc cea mai iubita si asteptata sarbatoare a brasovenilor: coboratea Junilor in Cetate.
De zeci de ani, in Duminica Tomii, are loc cea mai iubita si asteptata sarbatoare a brasovenilor: coborarea Junilor in Cetate.

Zeci de mii de brasoveni si turisti ne reunim pentru a trai aceasta traditie emblematica a orasului.

Desi anul acesta nu vom putea fi impreuna pe strazi, sa ii aplaudam si sa ne bucuram de salutul lor “Hristos a Inviat!”, stim ca suntem cu totii uniti de bucuria amintirilor impreuna si de increderea revederii!”

Previous Story

Brașov. Incendiu în Schei. O mamă cu trei copii a rămas fără casă. Poți ajuta? „Mada a reusit ca o super-mamica sa scoata copiii in pijamale pe geam in strada si a sarit si ea. Fara nimic altceva decat telefonul din buzunar. …”

Next Story

Brașov: Trei pacienţi cu Covid-19 în stare gravă, transferaţi cu elicopterul de la Brașov la Ploieşti