Brașov. De ce a refuzat George Scripcaru? Piețe volante în cartiere. Medicul Florin Orțan: „Oricât de jos ești in lanțul de comanda, părerea ta e importanta atunci când e pericol pentru toti! Înțeleg că …”

Last Updated on aprilie 16, 2020 Au avut și cei de la PSD Brașov o idee bună și George Scripcaru ia refuzat, cu riscul de a se îmbolnăvii brașovenii. Peste o săptămână două vedem dacă Scripcaru a pariat bine pe viața brașovenilor și aceștia nu s-au îmbolnăvit.

Cei de la PSD Brașov au cerut înființarea de urgență de piețe volante în cartiere pentru ca brașovenii să nnu se înghesuie în piețe. Ca astăzi. Scripcaru a refuzat.

Medicul Florin Orțan (PSD): Oricât de jos ești in lanțul de comanda, părerea ta e importanta atunci când e pericol pentru toti!
Înțeleg ca nu pot decat sa vorbesc cand e vorba despre siguranta comunitatii.
Brașov. De ce a refuzat George Scripcaru? Piețe volante în cartiere. Medicul Florin Orțan: „Oricât de jos ești in lanțul de comanda, părerea ta e importanta atunci când e pericol pentru toti! Înțeleg că ...” 1

Cei ce si pot face ceva au de gand sa actioneze?”

Allen Coliban ( USR): „Ireale deciziile autorităților locale din Brașov. Absolut de neconceput. Lipsă de înțelegere a situației, lipsă de respect și de empatie pentru cetățenii urbei, punere în pericol a brașovenilor. Toate astea îi caracterizează pe mai marii Brașovului.
Brașov. De ce a refuzat George Scripcaru? Piețe volante în cartiere. Medicul Florin Orțan: „Oricât de jos ești in lanțul de comanda, părerea ta e importanta atunci când e pericol pentru toti! Înțeleg că ...” 2

În 2019 erau spații amenjate pentru vânzarea de miei în 5 piete (Astra – 30 de locuri; Bartolomeu – 1; Tractorul – 10; Star – 12 și Dacia – 60). În total, 113 locuri de vânzare. Anul ăsta doar 41 de locuri, în doar 3 piețe (Astra – 10 locuri; Dacia – 19 și Bartolomeu – 12).

Așa au înțeles decidenții din Brașov să ajute oamenii în perioada asta. Să îi îmbulzească în mai puține locuri unde nu pot fi respectate minimele reguli de distanțare.

Domnule Scripcaru, stimați reprezentanți ai Primăriei Brașov, măriți urgent numărul de locuri amenajate pentru comercializarea mieilor. Acum! Mâine și poimâine probabil că vor fi și mai mulți brașoveni care vor vrea să meargă în astfel de locuri”.

Previous Story

Brașov. Spitalul Județean Brașov introduce tratamentul cu plasmă umană hiperimună pentru pacienții grav infectați cu coronavirus

Next Story

Tânără din Brașov, infectată cu coronavirus la o petrecere: „Am îmbătrânit 10 ani în spital…Mi-a curs puțin nasul, am început să tușesc, dar ușor. Ulterior mi-am pierdut gustul şi mirosul. La spital …”