Brașov. Vrei? Parcul Central fără arbori? Mihai Nanu: „Asa arata o parcare subterană mare. Se taie arborii de deasupra, se face o gaura de 7-8m care se betoneaza, se pun stâlpi de susținere, apoi se face capacul tot din beton și se amplasează gurile de aerisire din loc în loc. Apoi se pune un strat de 60-80 cm de pământ pe care …”

Last Updated on aprilie 23, 2020 Cum se poate distruge Parcul Central dacă se construiește o parcare gigant dedesubt? Simplu. După ce groapa va fi acoperit va mai rămâne pământ pentru a crește floricele și câțiva arbuști. Fără arbori. Merită?

Mihai Nanu: „Asa arata o parcare subterană mare. Se taie arborii de deasupra, se face o gaura de 7-8m care se betoneaza, se pun stâlpi de susținere, apoi se face capacul tot din beton și se amplasează gurile de aerisire din loc în loc.

Brașov. Vrei? Parcul Central fără arbori? Mihai Nanu: „Asa arata o parcare subterană mare. Se taie arborii de deasupra, se face o gaura de 7-8m care se betoneaza, se pun stâlpi de susținere, apoi se face capacul tot din beton și se amplasează gurile de aerisire din loc în loc. Apoi se pune un strat de 60-80 cm de pământ pe care ...” 1 Brașov. Vrei? Parcul Central fără arbori? Mihai Nanu: „Asa arata o parcare subterană mare. Se taie arborii de deasupra, se face o gaura de 7-8m care se betoneaza, se pun stâlpi de susținere, apoi se face capacul tot din beton și se amplasează gurile de aerisire din loc în loc. Apoi se pune un strat de 60-80 cm de pământ pe care ...” 2 Brașov. Vrei? Parcul Central fără arbori? Mihai Nanu: „Asa arata o parcare subterană mare. Se taie arborii de deasupra, se face o gaura de 7-8m care se betoneaza, se pun stâlpi de susținere, apoi se face capacul tot din beton și se amplasează gurile de aerisire din loc în loc. Apoi se pune un strat de 60-80 cm de pământ pe care ...” 3

Apoi se pune un strat de 60-80 cm de pământ pe care cresc doar panseluțe și cel mult arbuști. Întrările și ieșirile formează cozi care mai tare blochează zona adiacenta. Și niciodată o parcare oricât de mare ar fi, nu e suficienta, vezi hectarele întregi de parcări de la Coresi care nu mai ajungeau de sărbători. Fiindcă traficul creează și mai mult trafic.

Asta ca să știm ce ne așteaptă cu Parcul Central in caz de se pornește proiectul. Sa nu mai zic ca nicăieri nu exista parcare subterana de 3.000 locuri fiindcă nu se poate aerisi corespunzător”.

 

Primăria Brașov dorește să construiască o parcare cu 2-3000 de locuri sub Parcul Central. Tu vrei?

Previous Story

Brașov. O infirmieră infectată la Maternitate. „Nu există risc de infectare în spital!” spune șefa DSP Brașov

Next Story

Brașov. Alte 7 persoane au fost vindecate de coronavirus și externate. 70 în total