Viceprimarul din Bran, infectat cu coronavirus. „Mi-era frică de bucureșteni și m-am tot protejat, dar uite că de undeva l-am luat. Nu știu de unde…Eu am și diabet, și insuficiență cardiacă…”

Last Updated on martie 31, 2020 Viceprimarul din Bran, Nicolae Nilă, a fost depistat cu coronavirus iar primăria închisă pentru dezinfectare.

„Vineri aveam niște probleme respiratorii și m-am dus la Unitatea de Primari Urgențe a Spitalului din Zărnești. M-am dus pentru niște probleme de sănătate mai vechi pe care le tratam și m-am trezit cu covid d-ăsta.

Viceprimarul din Bran, infectat cu coronavirus. „Mi-era frică de bucureșteni și m-am tot protejat, dar uite că de undeva l-am luat. Nu știu de unde...Eu am și diabet, și insuficiență cardiacă...” 1

Eu am și diabet, și insuficiență cardiacă, iar de la apariția pandemiei m-am tot ferit. Mi-era frică de bucureșteni și m-am tot protejat, dar uite că de undeva l-am luat. Nu știu de unde. M-am tot chinuit să îmi amintesc cu cine am intrat în contact, dar chiar nu îmi dau seama”, a declarat viceprimarul pentru bizbrasov.ro.

Primăria Bran a confirmat în această dimineață că „o persoană din cadrul Primăriei Bran a fost confirmată pozitiv la primul test de COVID-19”. „Pentru a proteja cetăţenii şi funcţionarii Instituţiei, în urma anchetei epidemiologice, s-a decis că aceştia din urmă să rămână în izolare la domiciliu”, se mai arată în comunicat.

Previous Story

Brașov. Alte două persoane vindecate de coronavirus! Externate de la Spitalul de Boli Infecțioase

Next Story

Demisii și la Brașov. Un medic, 7 asistente și două infirmiere au plecat de frică