„Vă ajutăm din Brașov”. Flavia Boghiu: „Suntem peste 200 de voluntari înscriși și știu că sunteți nerăbdători; mă copleșește energia cu care veniți spre noi. Preferăm să ne mișcăm mai încet, dar sigur, metodic și eficient, decât să ne asumăm riscuri și să facem greșeli. Organizăm o …”

Last Updated on martie 28, 2020 Bătrânii din Brașov pot cere ajutorul voluntarilor de la Vă ajutăm din Brașov, care se coordonează acum și cu Primăria Brașov.

Flavia Boghiu: „❗️Vă ajutăm din Brașov și autoritățile – legitimațiile de voluntari.

✅ Așa cum v-am mai spus și unii dintre voi ați văzut deja în media, am avut o serie de discuții cu autoritățile locale legate de cum ne putem sincroniza eforturile, astfel încât să gestionăm cât mai eficient resursele pe care le avem la dispoziție. Astăzi am avut o întâlnire de coordonare cu Primăria Brașov și reprezentanți ai altor organizații/ instituții de cult care și-au manifestat deschiderea de a se implica, pentru a vedea care sunt nevoile și care sunt resursele pe care le avem la disoziție. Mâine urmează să mai avem o ședință de lucru, în care vom stabili fluxurile și procedurile.

„Vă ajutăm din Brașov”. Flavia Boghiu: „Suntem peste 200 de voluntari înscriși și știu că sunteți nerăbdători; mă copleșește energia cu care veniți spre noi. Preferăm să ne mișcăm mai încet, dar sigur, metodic și eficient, decât să ne asumăm riscuri și să facem greșeli. Organizăm o ...” 1

✅ Voluntarii livratori vor fi înscriși în Corpul voluntarilor pentru a primi de la autorități legitimațiile care să ne permită să ne deplasăm. Pentru asta am inceput deja să solicităm de la o parte dintre voi informații și date de identificare. Gestionăm cu maximă atenție înscrierile, fapt care face ca procesul să fie mai lent, dar toți cei care v-ați înscris veți ajunge să fiți la un moment dat contactați, înregistrați, activați.

✅ Voluntarii operatori/ dispecerat/ remote veți fi contactați pentru a vi se face instruirea, furniza datele de logare în sistem și pentru programarea disponibilității.

Suntem peste 200 de voluntari înscriși și știu că sunteți nerăbdători; mă copleșește energia cu care veniți spre noi. Preferăm să ne mișcăm mai încet, dar sigur, metodic și eficient, decât să ne asumăm riscuri și să facem greșeli. Organizăm o făbricuță de fapte bune și fiecare intenție de ajutorare trebuie să devină o parte din angrenaj. 😊

Până atunci, nu uitați să aveți grijă de voi și de cei dragi🤗”

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Azi ai fost poate cel mai frumos oraș … Cei de la Primărie ne-au chemat acolo pentru că au recunoscut că nu mai fac față și au nevoie ca să pună sisteme și protocoale și proceduri pe picioare, le pot rezolva. Despre parteneri privați care donează în speranța că vor alina o sufeință cruntă: foamea! Căci despre mâncare vorbim în principal. Și a fost și George Scripcaru și Costel Mihai și Adrian Oprica și Allen Coliban acolo, dar și …”

Next Story

Brașov: Un angajat Schaeffler a fost infectat cu noul coronavirus. Șapte colegi au intrat în autoizolare