Brașov. George Scripcaru, despre coronavirus: „Din datele pe care le avem, ne așteaptă lucruri complicate în perioada următoare“

Last Updated on martie 29, 2020 Guvernul PNL ține la secret numărul real de bolnavi cu coronavirus din Brașov. Ce se știe este că Spitalul e Boli Infecțioase este aproape plin iar primarul George Scripcaru caută 4 locații pentru centre de carantină, pentru că „ne așteaptă lucruri complicate în perioada următoare”.

Deși nu dă cifre referitoare la numărul infecțiilor, primarul George Scripcaru vorbește despre încă patru centre noi de carantină de care ar avea nevoie Brașovul, pentru a putea înfrunta răspândirea în forță a coronavirusului, care pare iminentă.

Brașov. George Scripcaru, despre coronavirus: „Din datele pe care le avem, ne așteaptă lucruri complicate în perioada următoare“ 1

„Situația nu este una plăcută, una bună. Din datele pe care le avem, ne așteptăm la lucruri care sunt destul de neplăcute și de complicate în perioada următoare”, a spus primarul Brașovului, George Scripcaru, în ședința de Consiliul Local de vineri, potrivit brasovmetropolitan.ro.

În acest context, Deliberativul local a decis să facă o rectificare bugetată și să pună în fondul de urgență încă 20 de milioane de lei, bani care vor acoperi acțiunile din următoarea perioadă.

Previous Story

Brasov. Bătrână de 83, izolată la bloc, a strigat pe geam: “Îmi e foame, vă rog, vă dau banii la pensie”

Next Story

Brașov. Clubul 4rooms s-a transformat în centru pentru persoane fără adăpost. „NU este o glumă, este o realitate. Nu suntem milionari. Și noi avem angajați pentru care trebuie să dăm salarii, facturi de plătit, familii de hrănit, dar nu puteam …”