Foto Brașov. Protest! „Se fură MUZEUL din BRAN! | SEMNEAZĂ PETIȚIA!!!”

Last Updated on februarie 12, 2020 Brașovul va rămâne fără Muzeul Bran. Miercuri are loc un protest în Bran iar participanții acuză Ministerul Culturii (PNL) că vrea să demoleze muzeul.

Mai jos aveți comunicatul trimis de organizatorii acestei acțiuni, potrivit Realitatea TV:
Înființat în 1960, muzeul riscă să fie demolat în urma unei false retrocedări îngăduite de minister, pentru a-l înlocui cu Dracula Land, proiect al unor străini.

Foto Brașov. Protest! „Se fură MUZEUL din BRAN! | SEMNEAZĂ PETIȚIA!!!” 1 Foto Brașov. Protest! „Se fură MUZEUL din BRAN! | SEMNEAZĂ PETIȚIA!!!” 2

Ministerul Culturii se preface că nu exista și demersurile ilegale ajunse la apogeu nu sunt verificate și împiedicate.

Soarta celor 33 de angajați, 18 monumente, a miilor de piese de patrimoniu și a tezaurului de pe teren sunt hotărâte de tot felul de juristi și alții care nu au legal această putere.

Și pentru ei e o provocare să evacueze patrimoniul statului pentru că nu le e ușor să găsească oameni care să riște închisoarea pentru interesele lor.

Sunt implicați mulți și sunt mulți bani în joc, fiind vorba de un hectar în cel mai aglomerat punct turistic din România.

Ducem vestea la minister, dar să o ducem și românilor, sa semnăm petițiile și să fim prezenți la protest!

Semnează Petiția aici

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. George Scripcaru sau Allen Coliban, ce alegi? Radu Hossu: „În ultimile zile am fost urecheat din partea stângă (în special din partea asta) și din partea dreaptă că nu analizez decât șansele a doi candidați la Primăria Brașov: George Scripcaru și Allen Coliban. Pentru că …”

Next Story

Brașov. WiFi gratuit în 15 locuri publice. În Piața Sfatului, Piața Sf. Ioan, pe Aleea de sub Tâmpa, inclusiv în clădirea telecabinei, în Parcul Central, Parcul Tractorul, parcul din Centrul Civic, în Piața Unirii, la Modarom (pentru strada Republicii), la stațiile de telecabină din Poiana Brașov