Brașov. WiFi gratuit în 15 locuri publice. În Piața Sfatului, Piața Sf. Ioan, pe Aleea de sub Tâmpa, inclusiv în clădirea telecabinei, în Parcul Central, Parcul Tractorul, parcul din Centrul Civic, în Piața Unirii, la Modarom (pentru strada Republicii), la stațiile de telecabină din Poiana Brașov

(Last Updated On: February 13, 2020)

Primăria Brașov a anunțat a pus în funcțiune 15 hot-spot-uri pentru WI FI gratuit.

Cele 15 de echipamente au fost montate în Piața Sfatului, Piața Sf. Ioan, pe Aleea de sub Tâmpa, inclusiv în clădirea telecabinei, în Parcul Central, Parcul Tractorul, parcul din Centrul Civic, în Piața Unirii, la Modarom (pentru strada Republicii), la stațiile de telecabină din Poiana Brașov, și sunt funcționale.

Brașov. WiFi gratuit în 15 locuri publice. În Piața Sfatului, Piața Sf. Ioan, pe Aleea de sub Tâmpa, inclusiv în clădirea telecabinei, în Parcul Central, Parcul Tractorul, parcul din Centrul Civic, în Piața Unirii, la Modarom (pentru strada Republicii), la stațiile de telecabină din Poiana Brașov 1

Harta cu locațiile alese poate fi consultată și pe portalul Municipalității, www.brasovcity.ro. (meniul Caută/În hărți/Harta WiFi4EU).

Lucrările au fost realizate de firma care a câștigat licitația organizată în luna august – RCS-RDS, iar valoarea totală a achiziției este de 88.784 lei, inclusiv TVA, din care 18.314 de lei reprezintă cuantumul serviciilor de internet pentru următorii trei ani.

Municipiul Brașov a câștigat anul trecut un voucher de 15.000 de euro oferit de Uniunea Europeană în cadrul unui programului pentru acces gratuit la internet, prin WiFi, în spații publice, program intitulat WiFi4EU.