Brașov. Votat! Bani pentru Aeroport (PNL) nu pentru mărirea salariilor bugetarilor din Consiliul Județean (PSD). Adrian Veştea: „Prezentată de mulți ca o nerealizare personală, blocată de către consilierii județeni PSD, dar o propunere pe care o consider corectă, hotărârea privind …”

Last Updated on februarie 3, 2020 Consiliul Județean Brașov a rămas cu niște bani de anul trecut. Cei de la PSD au dorit cu acești bani să mărească salariile bugetarilor din Consiliul Județean, cei de la PNL au vrut să folosească banii pentru construcția Aeroportului. A ieșit așa cum a vrut PNL.

Consilierii județeni brașoveni au aprobat astăzi propunerea executivului de înghețare a salariilor angajaților instituției la nivelul din 2019, anunță bizbrasov.ro.

Adrian Veştea: „Prezentată de mulți ca o nerealizare personală, blocată de către consilierii județeni PSD, dar o propunere pe care o consider corectă, hotărârea privind plafonarea salariilor funcționarilor din Consiliul Județean Brașov la nivelul lunii decembrie 2019 a trecut astăzi cu majoritate de voturi!

Brașov. Votat! Bani pentru Aeroport (PNL) nu pentru mărirea salariilor bugetarilor din Consiliul Județean (PSD). Adrian Veştea: „Prezentată de mulți ca o nerealizare personală, blocată de către consilierii județeni PSD, dar o propunere pe care o consider corectă, hotărârea privind ...” 1

Le mulțumesc colegilor mei, consilieri județeni PNL-UDMR-PER -FDGR, pentru că au înțeles că proiectele brașovenilor trebuie să meargă înainte, spre finalizare! Le mulțumesc și colegilor mei din Consiliul Județean, care înțeleg că făcându-ne treaba cu responsabilitate, profesionalism și bun-simț, putem avea rezultatele pe care le așteptăm cu toții!

Continuăm să facem #treabăchibzuită pentru județul #Brașov !”

Previous Story

Accident Brașov. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni de o șoferiță!

Next Story

Brașov. Polițiștii locali i-au înapoiat unei femei punga cu euro… pe care o pierduse pe stradă