Accident Brașov. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni de o șoferiță!

Last Updated on februarie 3, 2020 Doi pietoni au fost loviți luni seara de un autoturism, pe trecerea de pietoni

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, în municipiul Braşov.. Potrivit unor martori, accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni, în zona Gemenii, lângă magazinul Profi, anunță brasovmetropolitan.ro.

Accident Brașov. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni de o șoferiță! 1
O femeie care conducea un autovehicul pe bld. Saturn din mun. Brașov a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea străzii.
Victimele, conștiente, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a detaliat agentul de poliţie Nadia Olaru pentru mytex.ro.

Revenim cu detalii!

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „A trecut o lună din acest an și deja avem patru accidente grave pe trecerile de pietoni din Brașov și despre care știm.

Accident Brașov. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni de o șoferiță! 2

Avem trei accidente în ultima vreme în stația de autobuz de la Meșotă, adică acolo unde în mod normal sunt oameni în așteptarea unui autobuz.
Administrația publică locală a montat limitatoare de viteză pe toată lățimea bulevardului M. Kogălniceanu în 30 ianuarie, la ora 10:00, iar la 17:00 le-a demontat.

Dacă acesta este nivelul de profesionalism în abordarea siguranței rutiere din interiorul municipiului Brașov, atunci vom citi periodic știri despre pietoni călcați pe trecerile de pietoni sau pe trotuare, de ce nu, și vom spera să nu fie rudele sau prietenii noștri.

Părerologii care laudă viteza de deplasare din oraș și dau vina pe pietoni pentru accidente se pot plânge pe alte grupuri, inclusiv pe cele ale anti-vaxxerilor. Pentru că se încadrează în aceeași categorie.

Soluțiile de care avem nevoie trebuie luate de profesioniști după modele testate, nu trebuie să inventăm noi nimic. Putem discuta despre soluții implementate cu succes undeva, dar ar trebui să ne fie clar că nu funcționează cum trebuie partea de siguranța pietonilor pe străzile, dar și pe trotuarele Brașovului”.

Previous Story

Brașov. Corneliu Teposu: „A trecut o lună din acest an și deja avem patru accidente grave pe trecerile de pietoni din Brașov și despre care știm. Avem trei accidente în ultima vreme în stația de autobuz de la Meșotă, adică acolo unde în mod normal sunt oameni în așteptarea unui autobuz. Administrația publică locală a …”

Next Story

Brașov. Votat! Bani pentru Aeroport (PNL) nu pentru mărirea salariilor bugetarilor din Consiliul Județean (PSD). Adrian Veştea: „Prezentată de mulți ca o nerealizare personală, blocată de către consilierii județeni PSD, dar o propunere pe care o consider corectă, hotărârea privind …”