Brașov. Tânără prinsă între ușile autobuzului. Carmen: „Ratbv, șoferul acestui autobuz care a sosit la ora 9.56 in stația de autobuz Hidro A a închis ușa din fața in timp ce urcam prinzându-mă intre uși și țipând la mine să plec la ușile din spate. Urcarea este și …”

Last Updated on februarie 26, 2020 Primăria a cumpărat autobuze turcești în care șoferii îngheață bine. Șoferii apelează la mila călătorilor pentru a nu mai deschide ușa din față iar nervii le mai cedează grav la insistențe.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Carmen M. a scris: „Ratbv, șoferul acestui autobuz care a sosit la ora 9.56 in stația de autobuz Hidro A a închis ușa din fața in timp ce urcam prinzându-mă intre uși și țipând la mine să plec la ușile din spate.
Brașov. Tânără prinsă între ușile autobuzului. Carmen: „Ratbv, șoferul acestui autobuz care a sosit la ora 9.56 in stația de autobuz Hidro A a închis ușa din fața in timp ce urcam prinzându-mă intre uși și țipând la mine să plec la ușile din spate. Urcarea este și ...” 1

Urcarea este și pe ușa din fața domnule șofer in caz că nu aveți habar. Marți, 25.02.2020”.

RATBV SA: „Buna ziua. Va multumim pentru mesajul transmis. Ne cerem scuze de comportamentul colegului nostru sofer. Va asiguram ca sesizarea dumneavostra fost transmisa catre conducerea societatii si conducerea sectiei de transport care gestioneaza linia 32 in vederea unei cercetari interne si reinstruirii conducatorului auto. Regretam situatia creata”.

Vlad Pașca: „Poate ne spune şi nouă cineva de la RATBv în baza cărei decizii sau cărui regulament nu mai vor să deschidă şoferii uşa din dreptul lor, obligându-i pe călători să găsească alte căi de urcare/coborâre.

Dacă motivul e că îi trage pe şoferi “curentul”, dacă limitează accesul atunci uşile celelalte vor fi ținute mai mult timp deschise, expunându-i pe călători la frig. Plus că rolul mai multor uşi e să uşureze circulația călătorilor, ca să nu stea toți grămadă la n-1 uşi. Mulțumesc”

Corneliu Teposu: Există o explicație: șoferii care stau toată ziua în autobuzele Menarini și nu le-au sosit aerotermele, riscă să înghețe. Asta pentru că Primăria Brașov a cumpărat niște rahaturi turcești la preț de Mercedes, cu împrumuturi pe 10 ani, dar cu garanție de doar trei ani.

Previous Story

Foto Brașov. Rafturi golite în viteză la Kaufland. Coronavirusul, principalul stimulent?

Next Story

Brașov. Ministrul Mediului închide topitorii dintr-un oraș industrial dar le lasă să funcționeze pe cele dintr-un oraș turistic. O topitorie este foarte aproape de Piața Sfatului