Brașov. Spitalul Sf Constantin: „O nouă premieră! Prima intervenție de chirurgia obezității SADI-S a fost efectuată cu succes de Dr. Bogdan Moldovan în echipă cu Dr. Claudiu Rad și Dr. Radu Pisică, în cazul unui pacient cu greutatea de 127kg, anestezia fiind asigurată de Dr. Vlad Untaru”

Last Updated on februarie 21, 2020 Spitalul Sf Constantin din Brașov anunță o nouă premieră. Prima intervenție de chirurgia obezității SADI-S

Spitalul Sf Constantin: „O nouă premieră la Spitalul Sf. Constantin: prima intervenție de chirurgia obezității SADI-S a fost efectuată cu succes miercuri de Dr. Bogdan Moldovan în echipă cu Dr. Claudiu Rad și Dr. Radu Pisică, în cazul unui pacient cu greutatea de 127kg, anestezia fiind asigurată de Dr. Vlad Untaru.

Brașov. Spitalul Sf Constantin: „O nouă premieră! Prima intervenție de chirurgia obezității SADI-S a fost efectuată cu succes de Dr. Bogdan Moldovan în echipă cu Dr. Claudiu Rad și Dr. Radu Pisică, în cazul unui pacient cu greutatea de 127kg, anestezia fiind asigurată de Dr. Vlad Untaru” 1

SADI-S este o intervenție malabsorbtivă ce presupune o singură anastomoză dintre tubul gastric și ileon la 3m de cec; în cadrul Spitalului Sf. Constantin intervenția poate fi efectuată în varianta standard laparoscopică sau robotic”.

Previous Story

Mai crezi? Iunie 2021, primul zbor de pe Aeroportul Brașov, noul termen propus de Consiliul Județean

Next Story

(Video) Allen Coliban, după ce George Scripcaru i-a cerut să plece din Brașov: „Nu plec nicăieri! Eu aici m-am născut, aici vreau să trăiesc, aici vreau să crească și copiii mei. Și nu cred că brașovenii ar trebui să plece, ci primarul Scripcaru”