Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „Începând de marți s-a instituit carantina în Spitalul Sf Constantin Brașov. Vizitele aparținătorilor la pacienții internați au fost …”

Last Updated on februarie 27, 2020 Medicul Bogdan Moldovan a anunțat că Spitalul Sfântu Constantin a intrat în carantină.

Bogdan Moldovan: „Începând de marți s-a instituit carantina în Spitalul Sf Constantin Brasov. Vizitele aparținătorilor la pacienții internați au fost suspendate pana la ridicarea măsurii de protecție. Va mulțumim pentru înțelegere!”

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan: „Începând de marți s-a instituit carantina în Spitalul Sf Constantin Brașov. Vizitele aparținătorilor la pacienții internați au fost ...” 1

Ministrul Sănătății a anunțat miercuri seara că a fost depistat primul caz de coronavirus în România a fost predat personalului Institutului Matei Balş şi va rămâne izolat complet de restul pacienţilor. Medicii au stabilit deja o schemă de tratament, iar starea sa este bună, neavând simptome specifice.

Previous Story

Brașov. Ministrul Mediului închide topitorii dintr-un oraș industrial dar le lasă să funcționeze pe cele dintr-un oraș turistic. O topitorie este foarte aproape de Piața Sfatului

Next Story

(Foto) Ce mai inhalează brașovenii cuminți? Olivia: „Fum si miros de leșini de la topitoria de alamă 😵, bubuituri de la una din carierele de piatra si foarte probabil muuuult praf 🤨, in curând vom avea iar asfalt topit de la “vecinii” noștri aflați gard in gard cu școala 14. Se pregătesc intens!”