Brașov. George Scripcaru nu este lăsat de Ludovic Orban să candideze la Primărie din partea PNL? „Dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze….”

Last Updated on februarie 24, 2020 Situație neclară la PNL Brașov. Aripa PDL l-ar dori pe George Scripcaru candidat dar acesta a fost dat afară din partid din cauza dosarelor penale iar Ludovic Orban a reamintit încă odată că cei trimiși în judecată nu pot candida din partea PNL.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că criteriile de intregritate ale partidului rămân valabile. El a făcut referire expresă la criteriul potrivit căruia PNL nu va avea candidaţi care au fost trimişi în judecată.

Brașov. George Scripcaru nu este lăsat de Ludovic Orban să candideze la Primărie din partea PNL? „Dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze....” 1

„Până la 1 martie organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile”, a declarat Liviu Orban potrivit debanat.ro.

Celor de la PNL Brașov le rămâne strategia de la alegerile anterioare când au declarat că ei respectă criteriile de integritate dar pe față l-au sprijinit pe George Scripcaru. Rămâne de văzut dacă Orban va cere celor de la PNL Brașov să aibă candidat propriu, Cristian Macedonschi fiind la un moment dat în discuțiile celor cu decizie pe plan local.

Previous Story

De ce nu are Brașovul parcuri în cartiere? Expropierile nu sunt dorite de primărie

Next Story

Brașov. Medicul Keresztes Alexandru, Manager general la Spitalul Militar: „Pacientul suspectat de infecție cu 2019-nCoV trebuie să poarte mască !!! Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus. Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante. Folosirea măștii trebuie combinată cu …”